AppSwitch iti permite sa deschizi 4 aplicatii favorite din interfata task Switcher

  AppSwitch este un tweak pentru iDevice-urile noastre care ne da posibilitatea de a deschide 4 aplicatii favorite direct din interfata task switcher-ului din iOS. AppSwitch este afisat intr-o pagina speciala care poate fi accesata numai dupa deschiderea task switcher-ului din iOS iar in acea pagina avem 4 iconite pentru aplicatiile favorite, un slider pentru modificarea luminozitatii ecranului plus un buton care inchide toate aplicatiile deschise in iOS. Interfata AppSwitch este accesibila printr-un swipe lateral facut dupa deschiderea task switcher-ului deci avem acces rapid la aplicatiile favorite si nu numai.

With Appswitch, you can launch 4 custom apps you choose directly from switcher! Simply swipe to the page of Appswitch, and there will be 4 icons you can launch. Apply plugin from Settings.app > SwitcherLoader. Customize apps from Settings.app. > Appswitch.

  AppSwitch nu functioneaza pe tableta iPad, are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS si este disponibila gratuit in Cydia.

5 COMENTARII

  1. am si eu o problema.am instalat appswitch pe ios 4.2.1 iphone 3gs si cand intru in task switcher imi da crash la springboard si intra in safemode.am dezinstalat tweakul si imi face la fel

    edit: am dezinstalat switcher loader si am rezolvat