Activezi si castigi… pana la 10.000€ pe zi!

  Cosmote a dat astazi startul unei campanii interesante, numite Activezi si Castigi, care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a castiga premii zilnice de pana la 10.000€ cu simpla activare a unei optiuni. MINI se numeste optiunea care va permite sa activati 50 de minute in retea, 50 de SMS-uri si 15 MB de trafic, valabile doar doua zile, pentru doar 1€. De indat de activati optiunea MINI sunteti automat inscrisi in cadrul unui concurs ce va da posibilitatea de a castiga pana la 10.000€ zilnic sau  alte premii. Intreaga campanie se intinde pe o perioada de 50 de zile deci aveti destul timp la dispozitie sa va incercati norocul.

Dacă un client participă la extragerea zilnică pentru un premiu după ce îşi activează extraopţiunea MINI şi este declarat câştigător/câştigătoare, premiul care poate fi câştigat la extragere este în valoare de 400 de euro. În plus, în cazul în care sunt activate mai multe opţiuni MINI în decursul unei perioade de o oră de la prima activare din ziua respectivă, valoarea adusă de fiecare activare de opţiune MINI la premiul ce poate fi câştigat se dublează: 800 de euro în loc de 400. Cu cât utilizatorul activează mai multe opţiuni MINI, cu atât creşte valoarea premiului, aceasta putând ajunge şi la 10.000 de euro pe zi, de luni până duminică.

  Activand optiunea MINI de mai multe ori intr-o singura ora aveti posibilitatea de a castiga  un  premiu  mai  mare  insa  asta  nu  este  tot  deoarece  sunteti  automat  inscrisi  in  extragerea  finala  ce are bani  ci  si  60  de  smartphone-uri  si  tablete care  vor  fi  oferite  in  in  urma  a  5  extrageri  separate, deci  aveti  toate  motivele  sa  paricipati.  Cosmote  pune  la  bataie  premii  de  560.000€  in  cadrul  campaniei participarii la pomotie.

Mai mult, fiecare activare a unei opţiuni MINI reprezintă o şansă pentru a câştiga Marele Premiu – 40.000 de euro bani gheaţă! Pe lângă acesta, cinci extrageri suplimentare vor oferi premii speciale constând din 60 de gadgeturi precum telefoane inteligente şi tablete. Toate activările de opţiuni MINI vor aduce mai multe şanse de a câştiga premiile zilnice sau speciale, sau chiar Marele Premiu. Cu cât sunt activate mai multe opţiuni, cu atât utilizatorii au mai multe şanse. Toate şansele sunt cumulate şi vor fi folosite pentru a câştiga toate premiile din concurs (inclusiv Marele Premiu în valoare de 40.000 de euro).

  Pentru a participa la campania Activezi si Castigi trebuie sa trimiteti un SMS cu textul MINI la numarul scurt 2012. In final eu nu pot decat sa va urez : mult noroc!

6 COMENTARII