Astazi Apple va anunta lumea intreaga cum intentioneaza sa utilizele rezerva monetara de 100 de miliarde de dolari

  In cursul acestei nopti compania Apple a publicat un comunicat de presa prin care anunta ca in cursul acestei zile va tine o conferinta de presa in care va dezvalui lumii intregi modul in care intentioneaza sa utilizeze o parte din cele 100 de miliarde de dolari pe care le are adunate in banci. Tim Cook, CEO al Apple, si Peter Oppenheimer, CFO al Apple, vor vorbi in aceasta conferinta audio despre modul in care compania Apple va administra imensa sa rezerva monetara si deja se speculeaza ca ar fi vorba despre oferirea unor dividende catre actionari ori despre achizitionarea vreunor companii.

Tim Cook, Apple’s CEO, and Peter Oppenheimer, Apple’s CFO, will host a conference call to announce the outcome of the Company’s discussions concerning its cash balance. Apple® will not be providing an update on the current quarter nor will any topics be discussed other than cash.

  Intreaga conferinta va putea fi ascultata in direct aici incepand cu ora 16:00 si va fi interesant de vazut ce decizii au luat cei de la Apple in lipsa lui Steve Jobs care era hotarat sa adune cat mai multi bani pentru compania sa.