iPad 3 vs ASUS Transformer Prime – test privind performantele in GTA III, Pinball HD si Asphalt 6(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o7RO5jJYgcU[/youtube]

  Dimineata v-am prezentat in acest articol o comparatie intre modul in care functioneaza RipTide GP si Shadowgun pe iPad 3 si ASUS Transformer Prime insa din pacate niciunul dintre acele jocuri nu continea elemente grafice special facute pentru iPad 3. Mai mult decat atat, ambele jocuri au fost produse in colaborare cu Nvidia pentru platforma Android deci contineau elemente grafice suplimentare fata de versiunile pentru iOS. Cei de la Slashgear s-au gandit sa faca exact acelasi lucru insa de data aceasta folosind un joc care a fost recent actualizat pentru a contine grafica pentru tableta iPad 3 si numele sau este Asphalt 6. Desi Gameloft si-a actualizat jocul pentru a oferi posesorilor de tablete iPad 3 o experienta placuta, din pacate titlul nu contine elemente grafice special introduse pentru procesorul quad-core al tabletei ci doar grafica refacuta pentru rezolutia 2048 x 1536 pixeli a ecranului.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UMEvPgB1cfY[/youtube]

  Tot ce am prezentat mai sus este valabil si pentru Pinball HD si GTA III, jocuri care desi sunt special facute pentru iPad 2, nu sunt totusi concepute pentru a afisa elemente grafice complexe pe care procesorul quad-core din iPad 3 le-ar putea procesa fara probleme. Din pacate niciunul dintre testele facute intre iPad 3 si alte tablete Android cu platforma Nvidia Tegra 3 nu este relevant in momentul de fata deoarece numai Sky Gamblers: Air Supremacy si Infinity Blade: Dungeons sunt facute pentru a profita din plin de puterea de proesare a iPad 3 iar aceste jocuri nu sunt disponibile pe platforma Android.

  Poate in viitor se va gasi un joc pe care ambele platforme sa il aiba si care ar putea oferi o comparatie corecta intre proesorul quad-core din iPad 3 si Nvidia Tegra 3 insa deocamdata toate comparatiile sunt inutile.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RGQ3ukfKu8I[/youtube]