iPad 3 vs iPad 2 vs iPhone 4S – iata cat ocupa filmele si pozele

  De ieri noua tableta iPad 3 a ajuns la iDevice.ro si in ea Apple a inclus o camera performanta de 5 megapixeli care are acelasi senzor de imagine folosit deja in terminalul iPhone 4 de mai bine de un an. Rezultatul final este o camera capabila sa filmeze in format Full HD si sa faca poze de o calitate destul de buna insa nu chiar atat de grozava in comparatie cu cea oferita de terminalul iPhone 4S. Astazi nu voi face o comparatie pentru calitatea pozelor deoarece ati vazut deja destule insa va voi spune care este diferenta intre continutul multimedia inregistrat cu iPad 2, iPad 3 si terminalul iPhone 4S.

[table id=8 /]

  Practic o poza facuta pe iPad 3 poate ocupa de aproximativ 4 – 5 ori mai mult spatiu decat o poza facuta pe iPad 2 insa de aproape 4 ori mai putin spatiu decat o poza facuta pe iPhone 4S. In ceea ce priveste filmele, cele facute cu iPad 3 ocupa de doua ori mai mult spatiu decat cele facute cu iPad 2 insa aproape la fel de mult spatiu precum cele facute cu iPhone 4S. Folosesc un iPhone 4S de 16 GB de aproape de jumatate de an si deocamdata nu am avut probleme cu spatiul in urma inregistrarii pozelor/filmelor insa va spun ca un film de 5 minute ocupa in jur de 1 GB pe iPhone 4S deci daca mergeti la o petrecere asigurati-va ca aveti spatiu indeajuns de mult.

  Nu stiu cati dintre voi vor folosi tableta iPad 3 pentru a face poze insa spatiu inclus in terminal va fi mai mult decat suficient pentru a va tine filmele si pozele.