Vodafone anunta lansarea unor noi abonamente de internet pentru iPad

Vodafone anunta lansarea unor noi abonamente de internet pentru iPad

  Operatorul de telefonie mobila Vodafone a anuntat astazi lansarea unor noi abonamente de internet pentru tableta iPad, abonamente care vor fi disponibile incepand cu data de 23 martie cand produsul va fi oficial lansat in Romania. Vodafone are in momentul de fata un abonament de internet pentru iPad care ofera 2 GB de trafic de date la pretul de 11€ lunar deci presupun ca va lansa altele cu valori mai mari/mai mici. Abonamentele celor de la Vodafone permit navigarea pe internet la viteze de pana la 21.6 Mbps, viteze injumatatite fata de cele oferite deja de catre Orange.

Bucuresti, 8 martie 2011 – Vodafone Romania anunta ca, incepand cu data de 23 martie 2012, va oferi planuri tarifare atractive pentru noul iPad, care vor permite clientilor sa se conecteze la reteaua sa nationala de date mobile, cu viteze de pana la 21,6 Mbps.

REDUCERI PENTRU JUCARII DE ZIUA COPILULUI!

21 COMENTARII

 1. Deci a fost aiurea publicat pe site la Apple ca Vodafone va fi in Romania distribuitor autorizat…sau oficial…nu mai stiu cum ziceau ei acolo….

  • Initial au spus ca va fi singura retea cu 4G, apoi au spus ca va fi singurul operator cu abonamente de internet. E o intelegere probabil intre Vodafone si Apple.

 2. Iar cei de la eMag si care mai lanseaza pe 23 tableta sigur au si primit-o in depozit…cand ne anunta pretul, pe 25? Dupa ce o cumparam? :)))

 3. La noi ca la nimeni!
  Eu am Mobile Internet Nelimitat 3.6Mbps si merge foarte foarte bine in tableta si mi se pare rentabil, bine abonamentul normal este 30E (fara TVA) dar cand am facut abonamentul era promotie si dau 15E (fata TVA, 65.30 RON dupa ultima factura) pe luna si este ok. Acum daca vine cu o viteza de 21Mbps intradevar este bun

 4. Am avut un abonament la Orange de 7 EUR cu 500 MB, facut in 2009. Dupa expirarea perioadei contractuale, am facut cerere de reziliere. Ca sa nu reziliez, mi-au propus un abonament de 5 EUR cu 3GB inclusi, viteza de 21,6. Orice ar oferi Vodafone, nu cred ca are cum sa fie mai bun. La cat iau ei de pe noi, puteti si voi sa incercati sa obtineti ceva mai bun.

 5. Mai oameni buni si eu am facut prostia sa imi iau abonament de la Orange.Plateam 8 euro pe luna degeaba.Acum mi-am luat abonament de la Digi!! Da ,pare caraghios dar este GRATIS.Nu platesc absolut NIMIC.Sigur am de la ei abonament TV ,Internet etc dar pentru Internet Mobil nu platesc nimic.Am taiat cartela de la ei si merge perfect pe IPad 2.

  • @Cosmin: Digi este o alternativa gratuita de la care nu te astepti la nimic. Cand merge, merge ok, cand nu merge, nu merge deloc. In general seara merge foarte greu. Seara pe Orange prin si 10 Mbps, pe Digi nu prinzi asa ceva vreodata.

 6. Tot va plangeti ca nu avem 4G in romanica dar sunt tari MUUUULT mai avansate si incq nu il au implementat !! Asa ca putin realism!!!:))

COMENTEAZA!