O femeie din New York cere 1 milion de dolari despagubiri de la Apple pentru ca s-a lovit de usa de la intrarea intr-un magazin al companiei

Apple Think Different

  Probabil va vine greu sa credeti insa o femeie de 83 de ani din New York a actionat in instanta Apple si va cere despagubiri de 1 milion de dolari pentru ca s-a lovit de usa unui magazin al companiei. Usile respectivului magazin Apple erau facute din sticla si femeia nu ar fi realizat ca are o usa in fata asa ca s-a izbit de ea si si-a rupt nasul. Femeie acuza compania Apple ca design-ul usilor este un pericol pentru clientii care risca sa nu observe faptul ca in fata iesirii din magazin nu s-ar afla vreun obstacol.

Apple wants to be cool and modern and have the type of architecture that would appeal to the tech crowd. But on the other hand, they have to appreciate the danger that this high-tech modern architecture poses to some people. The defendant was negligent . . . in allowing a clear, see-through glass wall and/or door to exist without proper warning. 

  Batrana sustine ca Apple ar trebui sa marcheze respectivele usi pentru a da clientilor posibilitatea de a le observa si de a le deschide inainte de a iesi insa probabil totul este exagerat fara rost. Avand in vedere ca in SUA alte procese cu motive mult mai  putin importante au avut castig de cauza, exista sanse destul de mari ca si in acest caz victima sa obtina o compensatie din partea celor de la Apple.