evoMAG introduce categoria de produse RENEW in propriul magazin

  Astazi magazinul online evoMAG.ro a lansat o noua categorie de produse numite RENEW si vorbim practic de produsele testate in showroom-ul magazinului sau cu ambalaje deteriorate care functioneaza in mod corespunzator si sunt vandute la un pret mai mic. Ideea de a vinde produse resigilate nu este noua insa cu ajutorul ei puteti achizitiona un terminal iPhone 4 nou/aproape nou cu 500 de lei mai ieftin doar pentru ca ambalajul sau a fost distrus in timpul transportului catre un client sau pentru ca el a fost testat o perioada de timp in magazinul evoMAG.

Produsele Renew comercializate de catre evoMAG sunt produse cu ambalaje desfacute si/sau deteriorate din anumite motive de transport, manipulare necorespunzatoare insa functionale – testate,verificate si resigilate de catre personalul nostru tehnic. Pentru mai multe detalii accesati pagina Renew.

  Desigur ca in oferta magazinului nu gasiti doar iDevice-uri ci tot felul de produse care au fost testate si verificate pentru a se confirma ca ar functiona in conditii normale iar daca sunteti dispusi sa achizitionati un asemenea produs beneficiati de o reducere de 10 – 50% din pretul sau normal. Mai multe detalii gasiti aici.