Intel anunta procesoarele care vor ajunge cel mai probabil in viitoarele Mac-uri

  Astazi compania Intel a anuntat oficial viitoarea linie de procesoare Ivy Bridge care urmeaza sa fe lansata pe data de 29 aprilie. In lista celor de la Intel regasime procesoare pentru desktop/laptop-uri, multe dintre ele scumpe insa toate cu performante mult mult mai bune decat actualele disponibile in Mac-uri si aici nu vorbim doar despre putere de procesare ci si despre putere grafica. Intel Core i7-3720QM/3820QM/3920XM vor fi lansate pe 29 aprilie si este foarte posibil sa vedem o parte dintre ele implementate intr-o noua serie MacBook Pro care ar putea fi disponibila in luna mai sau poate chiar in iunie dupa prezentarea oficiala a OS X Mountain Lion.

  Desigur ca acestea nu sunt singurele procesoare care vor fi disponibile atunci si avand in vedere pretul ridicat al lor exista posibilitatea ca modelele din imaginea de mai sus sa ajunga in MacBook Air/Pro-urile ieftine ale companiei din Cupertino. Indiferent ce modele vor fi implementate, este clar ca ele aduc performante mai bune la acelasi pret deci orice alegere faceti veti avea parte de performante mai bune decat cele ale Mac-urilor disponibile acum. Lasand la o parte procesoarele, eu mi-as dori ca Apple sa implementeze si un Retina Display in viitoarele Mac-uri.

9 COMENTARII

  1. Si eu astept noul Imac cu sufletul la gura. Sper sa fie lansat in mai, si sa aiba un pret apropiat ca si modelele actuale.

    Long live Apple :D.

  2. sunt foarte curios ce procesoare vor pune pe imac-uri anul asta si daca vor implementa si retina display pe ele si cand vor aparea spre vanzare