Tableta iPad 3 si problemele cu retelele Wi-Fi

  Saptamana trecuta v-am spus ca tableta iPad 3 ar avea probleme cu retelele Wi-Fi si un website american s-a hotarat sa faca un test pentru a vedea cat de bine/rau se descurca dispozitivul in comparatie cu altele ale Apple. Pentru teste au fost folosite: iPhone 3GS/4S si iPad 1/3 deci dispozitive noi si vechi iar rezultatele sunt interesante. Practic daca distanta dintre iPad 3 si hotspot creste atunci performantele devin din ce in ce mai slabe, chiar mai slabe decat cele ale terminalului iPhone 3GS care este disponibil pe piata de mai bine de 3 ani de zile.

What the test shows is clear: the further you get from the access point, the new iPad signal drops faster and further than any other Apple device, even more than the iPhone 3GS, a device released in 2009, in certain cases. The download speeds were widely inconsistent from one test to the next, but the upload speeds were almost always consistent, around 0.9 megabits per second.

  Router-ul Cisco WRT310N 802.11a/b/g/n a fost utilizat pentru aceste teste si ele confirma faptul ca tableta celor de la Apple nu are performante chiar atat de grozave  pentru acel utilizator. In experienta mea de utilizare a tabletei iPad 3 pot spune ca ea are performante cel putin la fel de bune ca ale terminalului iPhone 4S iar in unele cazuri reuseste sa detecteze retele Wi-Fi pe care iPhone-ul sau tableta iPad 2 nu el detecteaza.

24 COMENTARII

  1. Minciuni….noul iPad cred că e cel mai tare device la wi-fi. Detecteaza de la departare mai bine ca orice si are viteza mai mare ca celelalte deviceuri.

  2. Ce sa fac sa îmi schimb Ipadul dacă am problema asta? Îmi e frica sa nu primesc unul la fel, din câte am înțeles foarte mulți au problema asta, a ecranului cu o tenta de galben. Unii cred ca e va de la adezivul cu care a fost prins ecranul si ca va dispărea de la sine . Tableta mea arată culori mai calde , nu știu ce sa fac, vreau sa afiseaza culori mai reci,un alb mai pronuntat

  3. E o problema cu unele din iPaduri, obositi fiind probabil nu au orins calumea antenele chinezii… Al meu de exemplu are semnal mai bun si decat iPhone 4S si decat 4 si decat iPad 2, sau in cel mai rau caz identic, nicidecum slab in orice caz

  4. Mersi pentru raspuns, sper sa ai dreptate. Ai patit si tu la fel ca mine si dupa 3-7 zile si-a revenit display-ul sau de unde stii acest lucru?

  5. tenta nu dispare mereu, eu la 4s am aceasi tenta galbuie de cand l am luat si il am de 4 luni, nu e de la adeziv cred ca retina displyul este produs de mai multi producatori fiecare folosind leduri diferite.

  6. Din câte vad eu si pe forum, mikeru, un moderator scrie ca ceea ce zici tu zaoane e din folclor si ca trebuie sa îl duc înapoi la garantie, Cică nu are nicio treaba cu adezivul. Deci pana la urma cum e?

  7. Daca nu ma crezi, de ce m-ai mai intrebat? Eu ti-am spus care e situatia, daca nu ma crezi du tableta la garantie si gata.
    PS: Nu confundati intreaga tenta a ecranului cu niste pete galbui pe el. Deci cum e andrei, e intreg ecranul galben sau are niste pete?

  8. Nu sunt pete, ecranul e galbui in partea de sus mai ales, o ușoară decolorare, dar este uniforma partea galbena si nu sub forma de pete. Nu am zis ca nu te cred, dar vreau sa îmi spui dacă a ta a aratat albul cum trebuie de la început sau ai avut si tu problema mea? Primul lucru la care m-am gândit a fost sa o duc la garantie dar șansele sunt foarte mari sa primesc una la fel sau chiar mai rău, cu o tenta de galben mai pronuntata, așa cum au patit unii mai ghinionisti.

  9. http://www.youtube.com/watch?v=W5Na1tjxL8E Iti trimit acest link unde un tip face comparatie dintre noul ipad si un ipad 2 pentru ca si eu am aceeasi problema, un aparat foto nu cred ca ar surprinde mai bine problema. Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea daca si tu ai avut aceasta problema. Tu ai fost nevoit sa astepti 3-7 zile pentru a se rezolva problema sau ipadul tau a afisat un alb bun de la inceput?

  10. Sa înțeleg ca a ta este ca cea din link-ul pe care ti l-am trimis? A mea așa e, si mai in toate review-urile de pe YouTube toate sunt așa.

  11. Poți te rog frumos sa pui o poza cu Ipadul tau in salarii si la meniul settings ca sa vad dacă e la fel ca al meu poate sunt eu paranoic si așa e normal sa fie. Te rog trimite o poza ca sa știu ce fac, dacă îl pastrez pe al meu sau sa îl dau.

  12. Daca e la fel ca cel din clip atunci vorbim de culori calde, nu confunda cu ipad-ul 2 care afiseaza culori reci. E diferenta clara dintre cele doua, unul are culori calde (noul ipad) celalalt culori reci (ipad 2). Daca zici ca al tau e la fel ca cel din clip inseamna ca nici la tine albul nu este reprodus cum trebuie.