Apple plaseaza comenzi pentru noi modele MacBook Pro de 13 si 15 inch

  Ieri v-am spus ca Intel a anuntat oficial procesoarele din seria Ivy Bridge care ar urma sa fie lansate pana pe 29 aprilie pentru desktop-uri si laptop-uri iar Apple ar fi plasat deja comenzi pentru noi modele ale MacBook Pro. Doar versiunile de 13/15 inch ar fi fost avute in vedere de catre compania Apple si initial in aprilie va incepe productia celor de 15 inch urmand ca apoi in iunie sa intre in productie si cele de 13 inch. Nu se stie deocamdata ce anume vor contine aceste noi Mac-uri insa pe langa procesoarele mai performante se speculeaza ca vom avea si Retina Display-uri, o schimbare extrem de binevenita.

As Apple will start mass producing its 15-inch MacBook Pro in April, sources from the upstream supply chain have pointed out that the company’s orders for the 13.3-inch model are far higher than those of the 15-inch, indicating that Apple is more focused on the 13.3-inch notebook segment.

However, the 13.3-inch MacBook Pro will not start mass production until June.

  In luna iulie a anului trecut Apple a lansat noi modele ale MacBook Air si Mac Mini iar in vara aceasta ar putea reactualiza intreaga serie de Mac-uri pentru noua versiune a sistemului de operare OS X Mountain Lion. Deocamdata aveam doar speculatii cu privire la schimbarile pentru viitoarele Mac-uri insa v-am spus mai sus de Retina Display si procesoare iar acum completez cu un design subtire pentru noile MacBook Pro, design asemanator cu cel al MacBook Air.