Cel mai mare magazin Apple va fi construit in Dalian, China(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oeVPitvFSSA[/youtube]

  China este o piata foarte importanta pentru compania Apple si drept rasplata pentru banii adusi companiei americane, in Dalian va fi construit cel mai mare magazin Apple din lume. Desi Apple este o companie iubita de multi, un competitor al locatiei in care urmeaza sa fie deschis magazinul si-a trimis angajatii sa dea jos bannerele publicitare care anuntau deschiderea magazinului Apple in Parkland Mall din Dalian iar in clipul video de mai sus aveti prezentata intreaga operatiune. Se pare ca Dalian Department Store nu ar fi de acord cu extinderea Parkland Mall pentru a incorpora si magazinul Apple insa deocamdata nimeni nu stie sigur cauza motivelor care au dus la actiunile din clip.

Dalian Department Store is jealous of Parkland Mall for having an Apple Store. So, the Dalian Department Store sent its security team to push down the Apple Store banners outside the Parkland Mall.

  Indiferent ce ar sta la baza nemultumirilor, Apple va rezolva problemele si va deschide rapid un magazin acolo pentru ca are in China milioane de fani care abia asteapta sa cheltuie banii pe iDevice/Mac-uri.