Tim Cook il depaseste pe Steve Jobs in ceea ce priveste suportul acordat de catre angajati

  Un recent sondaj de opinie facut in randul angajatilor Apple, si al celor din alte companii americane, il plaseaza pe Tim Cook in fruntea celor mai bine vazuti presedinti de companii din SUA. Studiul a fost facut de catre compania Glassdoor si el acopera perioada martie 2011 – martie 2012 insa trebuie notat faptul ca Tim Cook este oficial CEO din august 2011. Chiar si asa, suportul angajatilor sai este mai mare decat cel obtinut de catre Steve Jobs in anii trecut insa vorbim de o diferenta de doar 2% si asta in conditiile in care Tim Cook inca nu a implinit un an de la preluarea functiei de CEO.

That’s according to anonymous Apple employee rankings of their chief executives on job hunting and review site Glassdoor.com. On the site, employees have given Cook a 97 percent approval rating between March 2011 to March 2012. That just beats out Jobs’ ranking of 95 percent, which was calculated with Apple employees rankings between March 2010 and March 2011.

  In topul facut de cei de la Glassdoor Tim Cook i-a devansat pe presedintii companiilor Qualcomm, Google, Intel si VMWare, diferenta fata de acestia fiind de maxim 7%. CEO-ul Microsoft nu se afla in topul celor de la Glassdoor si situatia este oarecum normala avand in vedere ca Steve Ballmer nu este chiar atat de iubit in aceasta perioada. In concluzie, Tim Cook are parte de suportul angajatilor sai insa nu cred ca va reusi sa il depaseasca pe Steve Jobs in ceea ce priveste popularitatea.