Prima Pagina Android Nokia si Microsoft ataca iPhone-ul si terminalele Android(Video)

Nokia si Microsoft ataca iPhone-ul si terminalele Android(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oOO3EZ8Fy6U[/youtube]

  Noua serie Lumia a celor de la Nokia a avut parte de un succes destul de mare si lansarea modelului Lumia 900 aduce o campanie destul de interesanta din partea celor de la Nokia si Microsoft. Totul se desfasoara prin intermediul unui website in care sunt prezentate clipuri video ce au rolul de a face utilizatorii sa se intrebe daca un iPhone sau un terminal Android sunt cea mai buna optiune. Ideea celor de la Nokia si Microsoft este interesanta si imi place sa vad ca ei au invatat din greselile celor de la Samsung iar nu utilizatorii sunt cei atacati ci dispozitivele in sine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MGwY70jkdY4[/youtube]

  Deocamdata cei de la Nokia au atacat iPhone-ul pentru fragilitate, problema cu disparitia semnalului cand antenele terminalului iPhone 4 sunt acoperite si problema afisarii imaginilor in lumina directa a soarelui. Vulnerabilitatea Android OS in fata hackerilor este desigur avuta in vedere in clipurile video ale celor de la Nokia si Microsoft iar eu unul sunt placut surprins sa vad ca exista campanii de acest gen care pot fi facute avand in prim-plan terminalele si nu utilizatorii. E greu de spus cat de mult succes vor avea cei de la Nokia insa va fi interesant de vazut cum evolueaza campania.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JjKOsPFU90k[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=quoelNJxR-o[/youtube]

 • Silviu S

  Ce videoclipuri de 2 bani! Puteau sa faca si ei ceva mai original si demonstrativ. Nu sa-l puna pe unu sa zica la alti doi ca iphone(ca de asta se leaga) e fragil, isi pierde semnalul si nu se vede bine ceea ce-i afisat pe display atunci cand bate lumina soarelui pe el.

 • Ciprian.D

  Imi place modul in care pun problema, chiar pertinent

 • Bogdan

  Microsoft incearca sa gaseasca o solutie pentru piata dispozitivelor handheld de vreo 13-15 ani, pana acum am dreptul sa raman nitel rezervat.

  Referitor la windows phone… din lumea android mosteneste pacatul de a trebui sa lucreze cu aplicatii generice ce trebuie sa ruleze pe mai multe configuratii hardware deci nu pot exploata optim o anume configuratie si nici sa previna bug-urile aparute la rularea pe o anume platforma iar din iOS sistemul closed source care in cazul windows phone nu ajuta la nimic cat sa fiu de acord cu o astfel de concesie.
  Windows phone e o chestie pur si simplu gresita cu cerinte de sistem enorme raportat la ceea ce face, eu sa fiu developer experimentat, aleg sa scriu pentru apple – target mai mare, mai usor de scris aplicatia in sine.

 • trust

  funny. but true.:-??

 • Bogdan

  orice smarphone e fragil.. nu stiu cat de relevant este ca daca scap un iphone, un htc si un nokia, primul o sa se sparga, al doilea n-o sa mai porneasca si al treilea o sa se crape. Oricum nu le mai pot folosi… Diferenta intre “spart” si “deosebit de spart” sau “facut vraiste” nu e problema mea…

 • claudiu91

  foarte tare!!! mai ales video ul cand se iau de iphone 4 cu semnalul…

 • chucky

  Amuzante dar adevarate si triste

 • Vladel

  #5 bogdan, simplu, cati bani dai sal repari

 • al calin

  Mda
  WM pot sa faca N interviuri de genul asta
  sa scoate un produs fiabil si atragator,pana atunci sa isi puna pofta in cui
  vb rau de altii dar nu vad produsele facute de ei
  ma fac sa rad

 • catanzaro27

  Deci nu pot sa cred ca toti de aici (inclusiv zao) o luati de buna. Ma voi glumiti? Sunt clip-uri facute la misto. Jeezas christ wake up! It`s just for fun!

 • Lumineaza-ne “oh wise one” si spune-ne de ce sunt “doar la misto” si nu au legatura cu o campanie de promovare a WP.

 • catanzaro27

  Nu-s wise, dar nu mai zic nimic, daca nici voi (vorba aia sunteti in tema cu gsm-ul) nu va prindeti… e evident cat China. Voi chiar credeti ca asa se insulta intre ei niste angajati de la marketing nu? Mda, ok.

 • Lol, e o campanie prin care prezinta problemele altor dispozitive. Toata lumea vede ce e in spatele clipurilor, tu te uiti doar la ce se prezinta in ele. Nu te limita doar la discutii.

 • catanzaro27

  Iar eu va rog sa nu va mai uitati la toate stirile de pe net si sa le luati ca atare. Sunt si multe prostii. In cel mai bun caz sunt angajati ai unei firme mari sau mici ce au facut un misto in ceea ce priveste diferite chestii ale unor terminale mobile… Nu-i real nimic din ce au facut acolo, ideea ce reiasa o fi o chestie dar mi se pare extrem de prost facuta…

 • Lol pai cine a spus ca aia chiar sunt angajati ai Apple sau ai Nokia?! Deci tu ai luat totul de bun si credeai ca alea sunt filmari facute cu o camera ascunsa din cate imi dau eu seama.

 • catanzaro27

  Obviously not, din ce am citit in descrierea stirii si a comentariilor de mai jos asta am inteles, ca voi asta credeti. De asta am scris ce am scris.

 • Cred ca ai fost singurul care a crezut ca aia chiar sunt angajati ai Nokia/Microsoft sau Apple. Aia sunt niste actori.

 • Pingback: Nokia ataca design-ul smartphone-urilor intr-un spot publicitar publicat recent(Video) | iDevice.ro()