O femeie din Marea Britanie sustine ca o carcasa pentru iPhone 4 i-a cauzat o reactie alergica severa

  O femeie din Marea Britanie a avut parte de o experienta groaznica saptamanile trecute deoarece a descoperit ca are nu mai putin de 13 alergii ale pielii la obiecte absolut normale care se regasesc in orice casa. Femeia crede ca totul a inceput cu montarea unei carcase din silicon pentru iPhone 4 deoarece dupa utilizarea ei a descoperit o iritatie severa pe piele si s-a trezit cu fata umflata pana in punctul in care nu isi mai putea deschide ochiul drept. Testele facute la spital au relevat faptul ca are nu mai putin de 13 alergii si toate pot fi cauzate de lucruri banale precum banii din hartie/metal, jeansii, manerele usilor, etc. Desi nu este sigur ce anume a cauzat aceasta reactie extrema, doctorii i-au spus ca acea carcasa din silicon pentru iPhone ar putea fi principala cauza si singura explicatie ar sta in substantele folosite pentru fabricarea carcasei, substante care poate i-ar fi atacat pielea.

A woman was left unrecognisable after a severe reaction to her iPhone case left her face covered in a bright red rash. Miss Taylor, from Kirby, Liverpool, has now been warned she is allergic to dozens of household items including jeans, coins and door handles. She said: ‘My neck looked like a roll of sausages and I knew I definitely needed to go back to the doctors.  After suffering the reaction in November Miss Taylor was referred to the dermatology clinic at Royal Liverpool University Hospital, where she underwent 140 patch tests on her skin. The tests, which normally identify a handful of allergies, showed up an incredible 13 on Miss Taylor’s skin. Doctors suggested her allergies could have been triggered by the silicone in her iPhone case.

  Desi nu se stie sigur ca acea carcasa ar fi cauzat totul, femeia sustine ca pana atunci nu a avut reactii alergice dar doctorii spun ca problema ar fi putut fi declansata in orice moment al vietii ei. Carcasa din cauza careia pare sa fi aparut problema se numeste Griffin FlexGrip Punch si ea a fost achizitionata de la un magazin Apple insa nici Apple nici Griffin nu au raspuns cererilor facute de femeie. Sincer sa fiu cazul este mai mult decat ciudat, reactia este foarte severa si e greu sa dai vina pe o carcasa fara sa faci niste teste pentru a vedea daca ea contine substante care ar fi nocive pentru oameni.

Thanks to Jenel.

8 COMENTARII

  1. De Acord cu SIR R, hai frate…acuma o sa dai vina pe un obiect ca iti apar gogomanii pe tine sau ca nu ai destul succes in viata? Oricum e posibil totusi sa fi “scapat” niste subsante in continutul materialului carcasei nu?:D