Prima Pagina HTC iPhone 4S vs HTC One X – comparatie completa(Video)

iPhone 4S vs HTC One X – comparatie completa(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MAOmxroe1-0[/youtube]

  HTC One X este fara indoiala telefonul momentului desi Nokia a lansat in cursul zilei de astazi terminalul Lumia 900 in SUA si foarte multe review-uri au aparut pentru el. Terminalul celor de la HTC este mult mai interesant, este mult mai mare si se dovedeste a fi un competitor mult mai bun pentru iPhone 4S desi cei care l-au testat nu au fost chiar atat de multumiti de el. Se pare ca Android-ul de pe One X ar avea unele probleme de functionare insa aici vina cade pe producatori care au personalizat interfata Android deci eventualele buguri si probleme de performanta li se datoreaza.

  Mai jos aveti si o comparatie cu privire la inregistrarea video si asta e tot.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eqVcN2oiiq8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E98He7NggCY[/youtube]

 • Steffan

  un review de k.kt . ala zici ca se inneaca la fiecare cuvant spus . one X arata chiar bine 😀

 • E bulgar :))

 • balgaria. ma mir ca inca mai aveau telefoanele :))

 • Mihai

  Eu cred ca este un review excelent. iPhone 4S chiar este mai bun decat HTC One X

 • Geo”98

  M-am uitat pe site-ul celor care au facut review-ul si se vede ca iphone 4s intrece htc-ul la pozele facute in lumina dar al nostru drag iphone e bagat sub radical de htc care face poze mult mai clare decat 4s in intuneric, cu flas-ul. Si mie mi s-a intamplat sa-mi iasa pozele asa si pot spune ca sunt chiar naspa.

 • Totomess

  ” on the iphone 4s you can simply change your wallpaper, and that’s that”. Funny because it’ true…

 • Sunny2012

  Acum 2 zile l-am “butonat” putin. Tel este extraordinar. Un design perfect cu acel policarbonat. Nu este “paletă” asa cum afirma unii, este mai mare in dimensiuni insa nu exagerat de mare. Poate un 4,3 ar fi fost perfect. Oricum merge si 4,7. Pe loc l-as fi achizitionat insa mai astept ceva timp. Sper la un iphone 5 in iunie, daca nu, sigur voi achizitiona Galaxy S3. Sper sa nu vina iar cu acel plastic de 2 lei. Oricum One X isi merita banii. Vad ca si tie Zaone iti cam place. Intradevar au dat lovitura cei de la HTC. Pe alb cred ca e super. Unde am fost eu aveau doar Gray.

 • catanzaro27

  Pacat ca Android-ul il strica (din nou).

 • anonim

  @catanzaro27: nu Android-ul il strica ci Sense-ul care este o interfata extrem de greoaie si complexa, mananca resurse intr-o veselie.
  Dar nu te opreste nimeni sa treci pe AOSP si sa scapi de Sense.
  Daca ati pus mana vreodata pe un Galaxy Nexus o sa vedeti ca Android-ul, de care vorbiti atat fara sa stiti clar ce si cum, merge perfect. Toate problemele se trag de la producatori si interfetele lor greoaie, imbecile si prost optimizate.

 • anonim

  Apropo: de ce se plange cel care face review-ul de broswer? Pentru ca nu este browserul stock Android, ci este browser-ul stock Sense UI. Cel stock AOSP este impecabil, la fel ca Safari.

 • Pingback: iPhone 4S vs HTC One S(Video) | iDevice.ro()