Peste 21 de milioane de iDevice-uri sunt disponibile in China

  China este una dintre cele mai mari piete de desfacere pentru compania Apple, tara aducand aproximativ 10% din veniturile totale ale companiei Apple in fiecare trimestru fiscal. Conform unui “recensamant”  recent, 21 de milioane de iDevice-uri sunt disponibile in China in momentul de fata si majoritatea dintre ele sunt folosite in capitala si alte cateva regiuni “bogate” ale tarii. Practic majoritatea iDevice-urilor sunt folosite in zonele urbane ale Chinei si cred ca situatia este similara in majoritatea tarilor de pe glob avand in vedere ca doar in aceste zone exista retele mobile de mare viteza si utilizatori instariti.

  China a devenit tara in care se activeaza cele mai multe terminale Android si iDevice-uri deci in viitorii ani numarul de terminale Apple disponibile acolo va creste considerabil. In momentul de fata aproape toate iDevice-urile companiei Apple sunt disponibile in China, exceptie facand tableta iPad 3 care urmeaza sa fie lansata si va fi cu siguranta primita corespunzator de catre chienzi.

2 COMENTARII

  1. E normal sa fie cele mai multe in Guangdong . Este cred cea mai bogata zona a Chinei , si e zona unde se poate face bișnița cu iDeviceuri din Hong Kong cel mai usor : iei trenul din Shenzhen si in 40 de minute esti la Apple Store in Hong Kong .

  2. Pai avand in vedere ca ei sunt parintii unui iphone intr-un fel sau altul (dpdv al productiei ma refer), era si normal.. Tare este si faptul ca tot chinezii sunt cei care produc cele mai multe copii de iphone. Un alt lucru normal pentru ei, de altfel.

    Florin