Prima Pagina aplicatii CloseEnhancer aduce probabil cel mai simplu si util mod pentru a inchide...

CloseEnhancer aduce probabil cel mai simplu si util mod pentru a inchide aplicatiile deschise in background(Video)

[youtube]http://youtu.be/iuti8wkqHVg[/youtube]

  CloseEnhancer este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia iar el ne simplifica procesul de inchidere a aplicatiilor deschise in background in iOS. In mod normal aceste aplicatii trebuie inchise aplicand procedura folosita la stergerea lor din HomeScreen insa CloseEnhancer simplifica totul introducand trei metode noi pentru a intreprinde aceasta actiune. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings, iar acolo putem alege una dintre cele trei optiuni pe care le putem utiliza si clipul video de mai sus prezinta totul cat se poate de bine. Practic putem face swipe/dublu tap/un tap indelungat pe aplicatiile deschise in task switcher si ele vor fi automat inchise iar o metoda mai placuta de a face acest lucru nu exista.

  CloseEnhancer este disponibil gratuit in Cydia.

 • Sorin

  E super tare chiar aveam nevoie de asa ceva. Totusi nu inteleg faza cu hold home button to close all… Nu merge ..

 • Odin

  WeeKillBackroundPro e si mai smooth si îl poti baga in NC 😉

 • KillBackground e de asemenea foarte buna ai 1/2 buton/butoane depinde cum vrei sa ti-l setezi care inchide toate aplicatiile, exceptand muzica daca aceasta e pornita, bine inteles se poate regla si acest lucru.

 • WeeKillBackroundPro il pui in nc si e mult mai simplu , parerea mea.

 • Alex

  Kill Background e intradevar mult mai simplu

 • Closeme

  Are un bug, nu mai merge swipe dreapta in app native phone sau mail. Asta am observat imediat ce l-am instalat. Este compatibil cu killbackground.