Apple angajeaza oameni specializati in dezvoltarea de tehnologii 3D

  Desi pana acum Apple a inregistrat destul de multe brevete de inventie pentru tehnologii 3D, deocamdata niciuna dintre cele mai interesante nu a fost implementata in sistemul de operare al companiei americane. Chiar si asa, cei din Cupertino angajeaza in continuare oameni talentati si o recenta oferta de munca publicata pe site-ul ei specifica faptul ca la Apple este nevoie de un inginer specializat in studiul matematicii, fizicii, etc, dar care sa stie limbajul de programare C si desigur sa aiba experienta in macar unul dintre domeniile de mai jos :

  • Multi-view stereo and 3D reconstruction
  • Inpainting of occluded geometry and texture data
  • SLAM
  • Mesh texturing techniques
  • Large scale bundle adjustment
  • Cameras and surfaces in a 3D environment

  Inainte sa va faceti sperante ca Apple ne va oferi posibilitatea de a filma/viziona continut 3D in iOS va recomand sa priviti lucrurile cu mult calm deoarece aceasta tehnologie este deocamdata foarte departe de maturitate si nu exista chiar atat de mult continut 3D disponibil, deci un iDevice echipat cu aceasta tehnologie ar ajuta doar la popularizarea ei. Apple asteapta momentul potrivit pentru a implementa tehnologii “revolutionare” in dispozitivele sale si momentul implementarii tehnologiei 3D este deocamdata departe.

Apple is looking for a Computer Vision specialist to strengthen its multi-view stereo research group. As a member of this team you should have a genuine interest in technology and be a skilled developer with knowledge and experience in Computer Vision, Image Analysis and 3D geometry. To qualify for this position you should have a Ph.D. degree in a Computer Vision related field such as Mathematics, Physics or Computer Science. You should be a confident and experienced C programmer.