Mophie Juice Pack Powerstation Pro iti incarca iPhone-ul de 4 ori(Video)

[youtube]http://youtu.be/YZuuI763P-Y[/youtube]

  Acum doua zile cei de la Mophie au anuntat lansarea Juice Pack Powerstation Pro, o baterie externa ce are o capacitate de 6.000 mAh si este capabila sa incarce un iPhone de 4 ori fara prea mult efort. Producatorii spun ca aceasta baterie externa poate incarca o tableta iPad de 1.5 ori, in clipul video de mai sus, insa realitatea este ca ea abia ar incarca o tableta iPad si probabil incomplet avand in vedere ca iPad 1/2 au o baterie ce are o capacitate mai mare de 6.000 mAh. In cazul iPad 3 situatia se schimba deoarece noua tableta are o baterie cu o capacitate de peste 11.000 mAh, deci produsul celor de la Mophie ar putea incarca jumatate din baterie.

  Mophie Juice Pack Powerstation Pro este rezistenta la socuri dar si impermeabila deci nu veti putea “distruge” chiar atat de usor bateria externa care poate incarca orice dispozitiv care este compatibil cu standardele USB si miniUSB. Bateria externa a celor de la Mophie este disponibila intr-o versiune care costa 129$ si poate fi achizitionata de aici.

13 COMENTARII

  1. Cata: poate exista persoane care sunt foarte mult timp pe drum si nu au acces non stop la priza… nevoile sunt diferite… daca tie nu iti trebuie nu inseamna ca altcuiva nu ii trebuie:) daca ai fost atent ai auzit ca incarca orice are usb asa ca bateria aia e buna la foarte multe lucrui

  2. =)) cata tata, daca ai citit pana acum ce a scris zaone probabil ai observat ca nu e retardat. tu insa te apuci sa corectezi o greseala de neatentie facand o greseala model pt generatia subtitrare :)) n-ai nevoie de 100 de i chiar daca in vorbire pare sa se auda un i mai lung.

    misto bateria .. pacat ca are un volum atat de mare..

  3. @Cata: cred ca ar trebui sa te abtii de la astfel de comentarii:
    – ai folosit de doua ori ‘fi’ in loc de ‘fii’;
    -‘inca continui’: constructie gresita…cacofonie;
    -‘jenibil’ cuvant inventat de tine;
    -prima virgula nu are ce cauta acolo…era necesar un ‘.’ sau ‘;’ …nu legi corect propozitiile;
    -‘articol gresit scris gramatical’: fara sens…ordine gresita;
    -ai mai gresit si oridinea: ‘spatiu-virgula-cuvant nou’…corect e ‘virgula-spatiu-cuvant nou’;
    -in plus…exprimarea ta lasa de dorit;