Rovio a refuzat o oferta de achizitie de 2 miliarde de dolari

14

  Rovio, compania producatoare a celebrului joc Angry Birds, a refuzat recent o oferta de achizitie de 2 miliarde de dolari venita din partea companiei Zynga. In ultimele luni cei de la Zynga au achizitionat mai multi producatori de jocuri si Angry Birds era o “tinta” logica avand in vedere ca vorbim despre cel mai popular joc conceput pentru terminale mobile. Desigur ca informatia este doar un zvon si Rovio nu o va confirma/infirma prea curand insa este interesant ca membrii conducerii companiei au refuzat o oferta atat de mare in momentul de fata.

Rovio Entertainment Oy, the Finnish maker of “Angry Birds” games, spurned Zynga’s offer of more than $2 billion, according to a person familiar with the company.

  Cei de la Rovio au derulat numeroase colaborari care au avut legatura cu popularul joc Angry Birds si practic acesta este motivul principal pentru care compania nu a falimentat in urma cu aproape 3 ani de zile. Cei de la Rovio sunt cunoscuti doar pentru Angry Birds si niciun alt produs nu este la fel de popular insa compania considera ca 2 miliarde de dolari reprezinta o suma mica pentru ceea ce poate ea oferi. In curand am putea vedea o serie animata Angry Birds care ar putea fi prezentata in nu mai putin de 50 de episoare si poate acesta este motivul din cauza caruia oferta de 2 miliarde de dolari a fost refuzata.