Prima Pagina aplicatii Bluetooth OnOff iti permite sa activezi rapid functia Bluetooth fara a face...

Bluetooth OnOff iti permite sa activezi rapid functia Bluetooth fara a face jailbreak

  Din pacate iOS 5.1 a adus si blocarea posibilitatii de a utiliza shortcut-uri in iOS pentru a activa diverse functii ale sistemului de operare fara a face jailbreak. Chiar daca Apple nu ne mai permite sa personalizam iOS-ul fara a face jailbreak, o noua aplicatie disponibila in App Store ne da posibilitatea de a activa rapid functia Bluetooth si de a vorbi cu prietenii care au aceeasi aplicatie instalata in propriul terminal si se afla in imediata noastra vecinatate. Aplicatia a fost special conceputa pentru a permite activarea rapida a functiei Bluetooth iar capacitatea de a permite trimiterea de mesaje text vine ca un bonus care asigura publicarea sa in App Store.

Did it take too many steps just to turn on/off bluetooth? You can now turn on/off just by launching this app. Just in a second, you can activate or deactivate bluetooth. In addtion, you can chat with other users nearby.
* Tip : Turn on the app’s setting if you want to turn on/off upon launch.
iPhone / iPad -> Settings -> “scroll down” -> OnOff -> “turn on switch” -> “kill the app and relaunch”

  Bluetooth OnOff este numele aceste aplicatii, ea functioneaza cu orice iDevice-uri si este disponibila la un pret foarte mic in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Bluetooth OnOff.

0.79

s

Developer: JUNG DISK
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Did it take too many steps just to turn on/off bluetooth You can now turn on/off just by launching this app. Just in a second, you can activate or deactivate bluetooth.
In addtion, you can chat with other …


Dimensiunea aplicatiei este: 0.6 Mb


 • nu prea stiui ce sa zik despre app asta

 • CalinC

  pai zii daca ai luato si iti functioneaza…

 • Danycosmy

  Zaone, scuze de off-topic, imi poti spune un program pt iapd ce contorizeaza timpul si dupa timpul expirat sa nu mai folosesca tableta pana nu setez din nou, gen cum au cafenelele astea moderne mesri mult?? ?

 • Doru

  Functioneaza baieti!
  Merita!

 • @Danycosmy: Habar nu am. Oricum nicio aplicatie din App Store nu te poate impiedica sa folosesti un iDevice, nu pot fi concepute sa faca asa ceva.

 • Unieco

  Zaone, scuze de off-topic, imi poti spune un program,atunci cand telefonul este inkis si apesi de doua ori pe butonul home sa nu mai apara comenzile de la ipod?
  Multumesc!

 • icetkk

  @Unieco
  Este o setare din telefon. Te duci in Settings>General>Home si dai iPod Controls pe off.
  (momentan sunt departe de locurile mele si am la indemana un iPhone 3G cu iOS 3.1.3 pe el, deci nu stiu daca nu cumva e in alta parte switch-ul asta in celelalte versiuni de iOS pentru ca nu l-am cautat si nici nu am cum sa ma uit acum)

 • Unieco

  Nu e cum spui,oricum merci!
  Ma poate ajuta cineva?
  Multumesc!

 • Pingback: Bluetooth Manager te ajuta sa activezi rapid functia Bluetooth | iDevice.ro()