Bluetooth OnOff iti permite sa activezi rapid functia Bluetooth fara a face jailbreak

  Din pacate iOS 5.1 a adus si blocarea posibilitatii de a utiliza shortcut-uri in iOS pentru a activa diverse functii ale sistemului de operare fara a face jailbreak. Chiar daca Apple nu ne mai permite sa personalizam iOS-ul fara a face jailbreak, o noua aplicatie disponibila in App Store ne da posibilitatea de a activa rapid functia Bluetooth si de a vorbi cu prietenii care au aceeasi aplicatie instalata in propriul terminal si se afla in imediata noastra vecinatate. Aplicatia a fost special conceputa pentru a permite activarea rapida a functiei Bluetooth iar capacitatea de a permite trimiterea de mesaje text vine ca un bonus care asigura publicarea sa in App Store.

Did it take too many steps just to turn on/off bluetooth? You can now turn on/off just by launching this app. Just in a second, you can activate or deactivate bluetooth. In addtion, you can chat with other users nearby.
* Tip : Turn on the app’s setting if you want to turn on/off upon launch.
iPhone / iPad -> Settings -> “scroll down” -> OnOff -> “turn on switch” -> “kill the app and relaunch”

  Bluetooth OnOff este numele aceste aplicatii, ea functioneaza cu orice iDevice-uri si este disponibila la un pret foarte mic in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Bluetooth OnOff.

0.79

s





Developer: JUNG DISK
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Did it take too many steps just to turn on/off bluetooth You can now turn on/off just by launching this app. Just in a second, you can activate or deactivate bluetooth.
In addtion, you can chat with other …


Dimensiunea aplicatiei este: 0.6 Mb