Butonul Home al noului iPhone 5 apare pe internet

  Cu multe luni inaintea lansarii oficiale a noului iPhone 5 iata ca avem prima componenta a viitorului dispozitiv. Butonul Home al terminalului a aparut pe internet si cei care l-au descoperit sustin ca el prezinta o usoara modificare fata de cel din actualele terminale. Mai exact ei se refera la partea din spatele structurii rotunde, parte care ar trebui sa fie vizibila pentru utilizatori, insa eu cred ca acest lucru nu se va intampla avand in vedere ca Apple nu are de ce sa faca acest lucru.

The new home buttons appear to have a rounded square shape much like iOS app icons, but retain the round depression for the button as seen in existing devices. TVC-Mall notes the distinction in its product description:

Different from iPhone 4S 4, the iPhone 5 home button is round in the centre and square outside as the pictures show. The two parts are indivisible.

  Desi butonul este intreg si acea parte nu pare sa poata fi modificata, exista oricand sansa ca Apple sa o taie in cursul procesului de fabricatie si sa lase doar butonul rotund. Desigur ca aceasta componenta ar putea fi pentru un alt terminal si nu pentru iPhone dar deocamdata se pare ca Apple nu va renunta la butonul Home in viitorul terminal iPhone, desi unii speculau ca acest lucru se va intampla. Mai jos aveti reprezentat butonul Home al iPhone 4S si puteti face o comparatie intre cele doua componente.