Prima Pagina Apple Butonul Home al noului iPhone 5 apare pe internet

Butonul Home al noului iPhone 5 apare pe internet

  Cu multe luni inaintea lansarii oficiale a noului iPhone 5 iata ca avem prima componenta a viitorului dispozitiv. Butonul Home al terminalului a aparut pe internet si cei care l-au descoperit sustin ca el prezinta o usoara modificare fata de cel din actualele terminale. Mai exact ei se refera la partea din spatele structurii rotunde, parte care ar trebui sa fie vizibila pentru utilizatori, insa eu cred ca acest lucru nu se va intampla avand in vedere ca Apple nu are de ce sa faca acest lucru.

The new home buttons appear to have a rounded square shape much like iOS app icons, but retain the round depression for the button as seen in existing devices. TVC-Mall notes the distinction in its product description:

Different from iPhone 4S 4, the iPhone 5 home button is round in the centre and square outside as the pictures show. The two parts are indivisible.

  Desi butonul este intreg si acea parte nu pare sa poata fi modificata, exista oricand sansa ca Apple sa o taie in cursul procesului de fabricatie si sa lase doar butonul rotund. Desigur ca aceasta componenta ar putea fi pentru un alt terminal si nu pentru iPhone dar deocamdata se pare ca Apple nu va renunta la butonul Home in viitorul terminal iPhone, desi unii speculau ca acest lucru se va intampla. Mai jos aveti reprezentat butonul Home al iPhone 4S si puteti face o comparatie intre cele doua componente.

 • butonul home o sa fie PENTRU MULT TIMP acelasi cred ca au creat deja un brand cu ajutorul lui…

 • Skarrian

  Ce frumos, “mi-a redat speranta in umanitate” :))

 • Adi

  Era frumos daca nu mai avea nici un buton, asa cum nici blackberry playbook nu are nici un buton, decat on off si volum. 🙂

 • Alin Mihai

  OAU CE NOUTATE! N-am mai vazut asa ceva

 • GAlex

  Uraaaaaa! A fost lansat butonul!! De cand asteptam! Stie cineva la cate sute de euro va fi pe piata si unde se poate sta la coada pt el?

 • Narcis

  sper doar sa fie calitativ ca si la tablet ipad 2/new ipad. Sa fie moale si usor de apasat 🙂

 • Parca era vorba ca nu va mai avea butonul home …

 • MarioXXL

  Si cum faci sa pui tel in DFU fara butonul home ???

 • Th3Dog

  @MarioXXL: SalBaTiCu se referea sa nu mai existe buton home hard ci touch, nu sa nu mai fie deloc
  putin probabil sa se intample asta

  @zaone: te mai intreb inca o data… de ce comentariile mele apar foarte tarziu, dupa mai bine de 1h. Din cate am vazut ceilalti nu au problema asta. Adica se posteaza comentarii dupa al meu care apar, iar postul meu apare dupa mult timp, circa 1h cum am spus, daca nu chiar mai mult.

 • anonim

  Un buton capacitiv n-ar fi fost rau. Nu de alta, da-s mai putine lucr sub care sa se stranga praf si sa nu mai functioneze corect