Apple incepe sa anuleze biletele pentru WWDC 2012 cumparate de unii dezvoltatori

  Acum doua zile compania Apple a anuntat ca WWDC 2012 va avea loc pe data de 11 iunie in San Francisco si a pus in vanzare biletele in baza carora dezvoltatorii pot participa la conferinta. In doar doua ore toate biletele au fost vandute si au existat numeroase plangeri din partea celor care nu au reusit sa cumpere unul. Principala problema a fost ca biletele au fost puse in vanzare inainte de prima ora a diminetii pe coasta de vest a SUA, iar foarte multe persoane nu au reusit sa achizitioneze tichetul care le-ar fi garantat intrarea.

  In mijlocul acestei situatii incordate Apple a inceput sa invalideze o parte dintre achizitiile facute in acele doua ore mergand pe ideea ca persoanele care au achizitionat mai mult de un bilet de pe acelasi card de credit intentioneaza sa vanda acel bilet pe eBay sau CraigList. Astfel Apple a anulat biletele catorva companii americane care achizitionasera acele bilete pentru proprii angajati, insa cateva ore mai tarziu le-a redat biletele companiilor care au demonstrat ca ele erau achizitionate pentru persoane diferite.

  Acelasi lucru s-ar putea intampla si in cazul persoanelor fizice care au achizitionat mai mult de 1 bilet cu propria carte de credit si exista sansa ca in curand Apple sa redeschida sesiunea de achizitii pentru bilete la WWDC 2012.