Prima Pagina iOS 5.1 Untethered jailbreak-ul pentru iOS 5.1 pare sa se indrepte spre o lansare

Untethered jailbreak-ul pentru iOS 5.1 pare sa se indrepte spre o lansare

  Ieri v-am spus ca Pod2G nu este sigur daca ar trebui sa lanseze solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1 sau ar trebui sa tina cele 5 exploit-uri, descoperite pentru ea, pana cand iOS 6 va fi disponibil in iTunes. Pentru a fi ajutat in luarea unei decizii el a cerut posesorilor de iDevice-uri sa voteze in cadrul unui sondaj, care este disponibil pe blogul sau, si in momentul de fata situatia arata exact precum o vedeti in imaginea de mai sus. Peste 80.000 de persoane au votat pana acum, iar 57% dintre ele ii cer lui Pod2G sa publice solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1 si sa nu amane lansarea ei pana cand iOS 6 va fi disponibil public in iTunes.

  Desi multi cred ca Pod2G ar trebui sa astepte, din pacate o amanare a lansarii nu va fi benefica pentru noi. Anul trecut cei de la Dev Team si Chronic Dev Team au avut niste exploit-uri pregatite pentru iOS 5 si cand sistemul de operare a fost lansat au descoperit ca o parte dintre acele exploit-uri au fost deja blocate. Public nu s-a aruncat vina asupra nimanui, insa e clar ca undeva s-a intamplat ceva si exista sanse enorm de mari ca acelasi lucru sa se intample si cu cele 5 exploit-uri ale lui Pod2G. Un exploit pentru iOS poate ajunge pana la valoarea de 250.000 de dolari si avand in vedere ca Pod2G are 5, unele companii ar putea plati sume foarte mari de bani pentru ele.

  Eu nu cred ca acele 5 exploit-uri vor ramane nerezolvate pana in toamna, va recoman sa votati pentru lansarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 5.1 si va spun ca iOS 6 va avea jailbreak cu siguranta.

 • Alain

  Un link ? Ca sa votam?

 • gallaxya

  cand e un update major exploit-urile cu pricina mai mult ca sigur ca se vor astupa. Lansarea jailbreak-ului acum este mai mult decat oportuna. Oricum vor avea timp la dispozitie luni de zile sa testeze solutii pe variante beta de iOS 6

 • ticu

  @Alain Intra putin la sectiunea dictionar de pe site-ul asta.

 • Susp3kt

  Sper sa o lanseze cât de curând!

 • Marian

  http://pod2g-ios.blogspot.fr/ , acesta este link-ul.

 • florinedy777

  pod2g pe care toata lumea il lua in ras pana acum cateva luni e cel mai serios si meserias Bravo pod2g si merci!

 • Hybrid

  Mai bine acum … doar imaginativa ce vanzari o sa aiba ipad 3 si ce bucurosi vor fi cei cu noul ipad(nu vorbesc de installous , aici ma refer la tweakuri chiar necesare) dar acuma totul depinde de el.

 • macheavel

  eu am reusit sa fac Untethered jailbreak iOS 5.1 dar acum nu mai pot folosi cydia.