Vodafone Romania si probleme cu accesarea iDevice.ro

  Daca sunteti abonat al Vodafone Romania si ati incercat sa accesati iDevice.ro folosind conexiunea de internet a Vodafone, atunci probabil ati sesizat ca blogul nu functioneaza. Nu stiu inca motivul din cauza caruia in ultimele doua zile iDevice.ro este inaccesibil pentru unii utilizatori ai Vodafone Romania, nici cei de la Vodafone nu par sa stie, insa va anunt ca nu e o problema de functionalitate generala. Din pacate doar pentru anumiti utilizatori nu se incarca iDevice.ro pe o conexiune Vodafone, insa sper ca operatorul sa isi rezolve problemele in timp util.

  Pana una alta puteti accesa iDevice.ro de pe orice alta conexiune de internet si poate pana saptamana viitoare se va gasi o rezolvare pentru aceasta problema.

23 COMENTARII

  1. Eu am probleme și pe orange in ultimu timp… Încarcă foarte greu o știre si nu e de la telefon sau net,ca e de mare viteza si am 4s. De o luna încoace face așa.

  2. De doua zile nu merge , sper sa fie ultima saptamana in compania lor ….sunt liber de contract asa ca ma duc unde vreau ….nesimtitii stiu sa-ti faca capul mare cu oferte dar cind e vorba de o problema …nu stim .?? ..dati un reset Network …….

  3. Nu mi s-a intamplat de pe 4s. In schimb, zaone, ar trebui sa faci un articol si despre idevice.ro si problema notificarilor duble pt ca am inceput sa primesc de vreo 3-4 saptamani din nou notificari duble. Cam la 2-3 articole primesc inca o notificare. A cui e vina? Daca e a mea, spune-mi te rog cum s-o rezolv.

  4. Sunt pe VDF … pana pe la ora 14:00 am avut probleme in accesarea idevice.ro pe iphone. Mi se incarca si ramanea pagina alba. Acuma vad ca functioneaza.

  5. Si eu saptamana asta si cea trecuta ( duminica mai concret) am avut probleme adica inacarca f greu sau de loc si nu stiam unde i buba !! Si fac comparatie cu modul normal de incarcare….Si stii de unde intru….

  6. Stiu, dar cum ziceam faceam comparatie cu modul normal de zii cu zii de incarcare ! Deci se incarca f bine in rest dar au fost cateva zile. nefaste ! Pe alte app si navigatie funciona normal .Si spun asta fara malitie ci doar sa ai o imagine de ansamblu .

  7. Nici mie nu imi merge si am abonament vodafone cu 500 mb pnm de luni sau marti nu merge… credeam ca e de la tel si am vazut articolu asta

  8. Mie de pe 3 retele nu mi-a mers in ultimele zile, Orange MD, Unite 3G si Starnet, Republica Moldova, apareau erori. Asa ca problema pare sa fie de la serverul blogului.

  9. @zaone, de ce goala? Nu am prea mult timp liber sa scriu desfasurat… Acum 2 zile cautam tutorialul cu unlockul SAM, insa pe pagina scria ceva de genul GATEWAY TERMINATED, HOST ERROR. Am fost nevoit sa intru prin google pe pagina salvata in cache-ul lor. Peste cateva ore totul a revenit la normal, dupa care seara (pe 25 aprilie), pe o retea de fibra optica la 100mbps, imi scria TIMEOUT, ceva de genu… Iar aplicatia imi trimite cate 2 notificari la distante de 2 minute, iti pot trimite screen-uri, daca vrei.

  10. @Victor Bulgar: Atunci serverul era in picioare si functiona, problema era undeva pe traseu. Daca intri din MD, sunt multi intermediari la mijloc..
    Oricum problema din articol tine de Vodafone si NU SE APLICA DOAR LA iDevice.ro. Sunt multe site-uri afectate si toate din datacenterul in care este iDevice.ro. NU TOTI abonatii Vodafone au probleme si de aici trag concluzia ca la Vodafone ceva nu e ok. Ori blocheaza ei intentionat site-ul pentru unii, ori ii doare in cot si nu rezolva problemele.
    Daca problema era de la iDevice.ro sau de la centrul de date in care e site-ul atunci NIMENI din Vodafone nu putea accesa iDevice.ro. Din moment ce DOAR UNII nu pot accesa iDevice.ro din Vodafone, atunci e clar ca baietii de acolo au o problema si pana acum mie mi-au dat de inteles CA NU VOR sa o rezolve. Am discutat cu cineva de la Vodafone, mi s-a promis ca se rezolva, insa NU AU FACUT nimic. Cei de la centrul de date nu au fost intrebati de Vodafone daca sunt probleme, deci ii doare in ..