Prima Pagina aplicatii Quasar – tweak-ul saptamanii ales de iDevice.ro(Video)

Quasar – tweak-ul saptamanii ales de iDevice.ro(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7cYWha8YFi8[/youtube]

  Sambata v-am prezentat un tweak extrem, extrem de interesant numit Quasar, iar cu ajutorul sau puteti transforma tableta iPad intr-un “laptop” deorece Quasar va permite sa deschideti aplicatiile din iOS in ferestre, exact cum deschideti foldere in Windows sau Mac OS X. Aici v-am explicat tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu Quasar, iar acum va spun cum privesc eu intreaga experienta. Ca si concept Quasar este grozav, aduce pe o tableta ceea ce nu ati vazut pe alte dispozitive mobile, insa din pacate intreaga experienta este inca departe de a fi placuta pentru utilizator. Aplicatiile se deschid toate in ferestre, insa manipularea lor este greoaie si redimensionarea ingreuneaza cu siguranta procesul de utilizare a aplicatiilor.

  Daca e sa vorbim despre experienta de utilizare a aplicatiilor, atunci va spun ca totul se vede la fel ca pe iPhone in fereastra mica a unei aplicatii si era normal sa fie asa, insa nu stiu cati vor prefera sa utilizeze acest sistem in detrimentul celui nativ din iOS. Daca vreti sa va jucati cu Quasar, atunci cred ca ideea din spatele sau este grozava, va puteti impresiona prietenii, insa mai departe de atat nu cred ca e necesar tweak-ul. Quasar nu merita 10$, insa este unul dintre cele mai inovatoare tweak-uri pe care le-am vazut anul acesta si ar putea intra in top 10 tweak-uri lansate in 2012, dar numai in baza ideii din spatele sau.

  Partea buna a tweak-ului Quasar este ca va da posibilitatea de a vedea cum ar arata o tableta iPad cu ecran de 7.85 inch, dar eu sunt curios sa vad si cum va arata totul pe iPad 3.

 • tt

  Oare este multitasking ? Adica de exemplu skype video intr-o fereastra si safari in alta?

 • Andrei

  Da este, are mici probleme cu orientarea device-ului ( e posibil ca video-ul sa fie transmis cu o orientare gresita ), dar merge sa ai o fereastra deschisa cu skype, si una cu safari ( tocmai ce am testat ), nu merge pe de alta parte facetime, aplicatia nu se deschide cat timp tweak-ul este activ

 • bogdan

  deci e prea tare!
  mi se pare atat de tare incat parca l-as vrea si pe iphone, chiar daca este complet inutilizabil! :))

 • L_am testat. A mers ok , totul bine , pana intr-un anumit punct cand s-a blocat pur si simplu ipadul. A trebuit resetat prin apasarea power+home . Tweakul este interesant , dar stabilitatea cu anumite aplicatii lasa de dorit. L-am dezactivat.

 • Enil

  Numai bun de ignorat.

 • Pingback: Quasar update este disponibil in Cydia, iti permite in continuare sa rulezi mai multe aplicatii in acelasi ecran al iPad(Video) | iDevice.ro()