Prima Pagina aplicatii SoftPad iti transforma iDevice-ul intr-un trackpad pentru calculator

SoftPad iti transforma iDevice-ul intr-un trackpad pentru calculator

  SoftPad este o aplicatie publicata in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul ei puteti controla calculatorul vostru, la fel ca si cum ati face-o folosind un trackpad. Practic interfata aplicatiei va afiseaza o suprafata tactila care va permite sa controlati cursorul de pe ecranul calculatorului vostru. Pe langa trackpad, aplicatia va ofera si optiunea de a activa o tastatura virtuala ce va permite sa scrieti text pe calculator, totul fara a atinge tastatura fizica pe care o aveti conectata deja la el.

This open source application lets you to control your computer (Windows) using your iPhone or iPod Touch. You can use it as a wireless TrackPad and Keyboard. You can also control your computer using iPhone touch screen. ‘Installation instructions’ and ‘how to use’ are posted in SoftPad website. You will need to download a server app which you will find in above link. This is an open source program and source code will be uploaded to GitHub. Link to the github is posted on the website

  SoftPad functioneaza doar prin wireless si are nevoie de un program server instalat in calculatorul vostru, dar asa sunt utilizate toate aplicatiile de acest gen. SoftPad este disponibila gratuit in Cydia, functioneaza doar cu iOS 5, iar programul server il puteti descarca de aici.

 • rundown

  Aplicatia pt iphone nu apare in springboard dupa instalare

 • E o “chinezarie” aplicatia nu apare pe nicaieri in iPhone iar arhiva pt. server nu se deschide… daca vreti sa va pierdeti timpul, incercati…
  Thx pt info, PAREA ceea ce aveam nevoie!

 • nelutzu

  da unde apare aplicatia ?

 • Chatagra

  Dupa parerea mea cea mai buna aplicatie de genu asta e Mobile Mouse din appstore pt cine vrea asa ceva e excelenta si versiunea pro e 99 de centi.

 • Marc

  De acord cu Chatagra, am avut Mobile Mouse Lite (gratuit), are functia trackpad si keyboard care merg de minune. Am facut update la versiunea Pro si are mai multe functii interesante + ca poti crea / configura telecomenzi speciale pentru aproape orice aplicatie gen bs.player, winamp, itunes, etc…asa ca nu vad de ce s-ar lansa o aplicatie de genul asta in Cydia..nu are nimic interesant sau nou.