Prima Pagina Apple Apple dezvolta o metoda prin care ne va permite sa folosim mai...

Apple dezvolta o metoda prin care ne va permite sa folosim mai multe conturi de utilizator pe tableta iPad

  Un calculator ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a se loga folosind diverse pseudonime si de a isi pastra secrete fisierele pe care le utilizeaza atunci cand sunt logati. Ei bine sistemul de multi user support pe care il au desktop-urile va ajunge intr-o buna zi si pe tableta iPad, un inginer al companiei Apple confirmand acest lucru pentru un dezvoltator de aplicatii pentru iOS. Acel dezvoltator a trimis la Apple un tichet de asistenta in care cerea implementarea acestui sistem si mesajul de mai sus l-a primit de la un inginer al Apple care spune ca in momentul de fata compania lucreaza la o metoda care va aduce acest sistem in iOS.

  Desigur ca nimeni nu stie cand sau cum va decide Apple sa implementeze acest sistem, insa el ne va permite sa folosim tableta iPad intr-un mod similar celui in care folosim un calculator. Mai exact, daca tableta este detinuta de mai multi utilizatori, sau folosita intr-o scoala/companie, atunci fiecare utilizator isi va putea face un cont in iOS, isi va putea personaliza setarile din acel cont si fisierele sale ar putea ramane separate de cele ale restului utilizatorilor. Apple priveste tableta iPad ca un PC si acest sistem ar intari aceasta idee, insa ramane de vadut daca el va fi disponibil pentru iPad in iOS 6 sau mai tarziu.

 • ar fi un lucru foarte bun, pentru ca eu unul am mai multe conturi de itunes (am facut “prostia “sa cumpar carduri cadou ptr itunes din diverse tari si nu poti cumpara decat daca ai cont pe tara in cauza). Prin urmare mi-ar place sa pot avea mai mult conturi sa poti descarca aplicatiile pentru toate in acelasi ipad.

 • Da, dar e mai complicat decat crezi. Aici e vorba de conturi de utilizator pentru iOS, nu iTunes. Nu se stie daca poti aduna toate aplicatiile tuturor utilizatorilor in acelasi homescreen.

 • Florin.S

  Eu cred ca e o idee buna si doar pt ipad.
  @ Moise. Si eu am doua conturi. Unul pe RO si cel de-al doilea pe USA. Si cand vreau sa instalez aplicatii descarcate pe cel de-al doilea cont ma deloghez din appstore, ma loghez cu cel de-al doilea, instalez aplicatiile si revin la primul ( cel din RO). Asa am toate caplicatiile de pe ambele conturi in iphone mereu.

 • Adi

  Se pare ca nu ati inteles topic-ul. Nu este vorba de conturi de itunes … este vorba de useri (la fel ca atunci cand va logati in Windows)

 • Ar fi super ! mi-ar folosi aceasta functie 🙂