BatteryInfo for Notification Center iti ofera informatii detaliate cu privire la statusul bateriei iDevice-ului tau

  Daca sunteti unul dintre cei carora le place sa vada informatii detaliate cu privire la starea bateriei propriului iDevice, atunci am pentru voi tweak-ul perfect si el se numeste BatteryInfo for Notification Center. Acest tweak este in realitate un widget care afiseaza in Notificatiosn Center-ul din iOS 5 toate informatiile pe care le vedeti in imaginea de mai sus. Instaland acest tweak veti afisa informatii despre: capacitatea bateriei, ce procent din ea este incarcata, numarul de cicluri de incarcare facute, temperatura bateriei si la final informatii despre “starea ei de sanatate”.

Have you ever wanted an app like coconutBattery for iPhone? Well, this is a tweak which does the same job. BatteryInfo shows all your important battery information in the notification center!

  • Battery state
  • Battery charge
  • Battery capacity (design capacity and current capacity!) –> battery health
  • Battery loadcycles
  • Battery temperature

Tested on iPhone 4 only, but should also work fine on all other devices.

  BatteryInfo for Notification Center a fost testat doar pe iPhone 4, conform dezvoltatorului sau, insa teoretic ar trebui sa functioneze pe orice iDevice-uri. Tweak-ul este disponibil pentru 0.99$ in Cydia si functioneaza numai pe iOS 5.x.

6 COMENTARII

  1. ati observat diferenta intre procentajul widget-ului si cat arata telefonul bateria? la mine diferenta e undeva la 5% (mai mult arata telefonul)

  2. Eu am tot testat tweak-ul asta de mai bine de un an si informatiile chiar sunt reale, atat pt baterie cat si pt temperatura. Pt cine nu vrea sa dea bani pe el, se gaseste gratis in cydia: batteryinfo lite.