Apple ar putea fi interesata sa achizitioneze producatorul de televizoare numit Loewe

7

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=moAkPjn9VW0[/youtube]

  Zilele trecute CEO-ul Foxconn spunea cu seninatate ca incepe pregatirile pentru asamblarea unui televizor produs de catre compania Apple si acum aflam ca Loewe, un producator german de televizoare, a intrat in atentia celor din Cupertino. Loewe este o companie care din anul 1923 produce televizoare si cei de la Apple ar fi interesati sa ii cumpere, probabil pentru ca sunt buni si probabil pentru ca nu sunt chiar atat de scumpi. Cei de la Loewe nu produc doar televizoare, ci si sisteme audio, deci Apple ar fi interesata sa le ofere un “pachet complet” clientilor sai.

Apple is said to be negotiating to acquire Loewe AG, a manufacturer and distributor of televisions, audio components and integrated entertainment systems, with a final decision expected to be announced by the end of this week. Word of the negotiations was exclusively revealed to AppleInsider, and although the offer has yet to be accepted, a source claims that Loewe “has been advised by its financial advisor to accept the offer and a final decision is scheduled to be announced internally before 18 May 2012.”

  112 milioane de dolari ar urma sa plateasca Apple pe cei de la Loewe, insa compania care ar fi primit oferta ar urma sa comunice decizia cu privire la ea abia pe 18 mai. Cei de la Loewe ii au ca principali actionari pe Sharp si LaCie, deci vorbim de companii care au lucrat in trecut cu cei de la Apple, insa asta nu inseamna ca informatiile sunt adevarate. In ultima vreme cei de la AppleInsider au oferit informatii eronate in legatura cu Apple, asa ca exista sanse destul de mari ca si acestea sa fie pure inventii.