Apple sucks Android(NSFW)

Unde altundeva decat in China?

19 COMENTARII

  1. Ca si posesor de terminal Android pot sa spun ca aceasta imagine ma dezgusta. Pana unde poate merge prostia …

  2. Eu as denumi problema: Apple bites Android! … asta e, de la chinezi te poti astepta orice, pentru mine sunt tot un fel de tigani doar ca au alt mod de a “fura” :)))

  3. AHHAHAHAHAHAHAH… asta da patron :)) a pus prea multa pasiune gagiu` 😀 ce-a fi in mintea lui…? voi aveti 2 modele de telefoane si vindeti mai mult ca mine care am 3 pereti de modele =)) si s-a decis : “ia`o pa`sta” :))))

  4. Si eu cred ca este doar o poza modificata..pe robotel nu se vede acea reflexie..si in plus nu sunt 2 magazine ca in partea dreapta se vede clar ca e geamul vitrinei..nicidecum usa..

  5. Se vede clar ca e unul si acelasi magazin, are aceleasi culori plus ca firma neagra cu marul e de colo pana colo. Photoshop

  6. Uitati-va mai atent oameni buni si vedeti ca e un singur magazin dar cu 2 intrari:)) si una din cele 2 vitrine din dreapta , mai exact cea de la iesire , daca priviti mai atent are scris deasupra “iPhone…”

  7. Este o facatura ieftina… nu este adevarat, se vede ca din magazinul apple se poate trece in cel android si cel android nu are nici usa…. Deci nu inteleg de ce atata ura intre android si ios care sunt doua softuri total diferite. ( imi place si ios si android )