Asa ar putea arata iPhone 5 cu ecran de 4 inch si un nou conector USB

  In ultimele luni s-a tot vorbit despre lansarea unui iPhone ce ar urma sa aiba un ecran mai mare si cei de la Macrumors s-au gandit sa faca propria versiune a acestui dispozitiv. Ei si-au bazat schitele pe acestea prezentate acum cateva saptamani de zile si au facut un iPhone ce este cu 11 mm mai lung decat actualul disponibil pentru noi, un iPhone ce are un ecran de 4 inch, un design usor modificat si un nou model de conector USB. Design-ul a fost extrem de putin modificat, insa implementarea unui ecran nou ii va face pe multi sa uite ca restul arata aproape la fel precum in cazul iPhone 4/4S.

  Practic acest nou dispozitiv va adauce un nou rand de iconite pe fiecare pagina a Springboard-ului, va afisa ceva mai mult continut in paginile web si eu unul abia astept sa il vad disponibil pe piata. Nu cred ca Apple va face carcasa asa cum o vedeti in a doua imagine, insa iPhone-ul cu ecran de 4 inch trebuia lansat acum cativa ani. Facand o comparatie cu acest concept prezentat ieri de mine, voi pe care dintre ele le-ati alege daca ar urma sa fie lansate pe piata?

  Aici puteti vedea o prezentare 3D a conceptului, insa trebuie sa accesati pagina de pe un browser desktop deoarece ea este facuta in WebGL.