Va avea noul iPhone ecran flexibil, se va numi iPhone Yoga?

  Ieri o publicatie din Coreea de Sud s-a gandit ca nu i-ar strica putina publicitate asa ca a publicat un articol in care spune ca Apple va implementa in noul iPhone un ecran flexibil si il va denumi iPhone Yoga. Samsung ar urma sa produca ecranele noului iPhone, compania coreeana primind deja o comanda mai mult decat consistenta pentru a produce acest tip de ecrane. Kwon Oh-hyun, un vicepresedinte al Samsung, a declarat ca aceste ecrane vor ajunge la cativa producatori de telefoane mobile, insa desigur ca nu a dat vreun nume si nu a spus ca Apple se afla printre ei.

“We will be mass producing flexible OLED displays from the latter half of this year as the demand from our clients is significant.” “Apple is the iconic company in the industry that will continue to set the trends. If Samsung finds increasing industry demand for a futuristic product like flexible displays, it’s hard to imagine Apple doesn’t have something to do with it.”

  Ei bine chiar si fara o confirmare a faptului ca Apple va implementa ecrane flexibile in iPhone, iar denumirea Yoga va fi inclusa in brand-ul acestuia, s-a pornit o adevarat discutie pe marginea subiectului. Desigur ca noul iPhone nu va fi numit iPhone Yoga pentru ca suna stupid si desigur ca Apple nu va implementa ecrane flexibile in terminalele sale, pentru ca nu are nevoie de o tehnologie noua si imperfecta. Eu sunt destul de sigur ca iPhone Yoga este rezultatul imaginatiei unor persoane cu prea mult timp liber la dispozitie iar acele ecrane flexibile sunt departe de a deveni realitate.