Prima Pagina aplicatii RoNewMedia: Aplicatia lui Victor Ponta, Orange Explorer si televizorul destept de la...

RoNewMedia: Aplicatia lui Victor Ponta, Orange Explorer si televizorul destept de la Samsung

  V-am spus azi ca a inceput RoNewMedia si v-am spus ca prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, va tine o scurta prezentare in cadrul evenimentului. Ei bine in cadrul prezentarii el a vorbit despre “dependenta” de tableta iPad si de telefonul mobil, de inclinatia pentru tehnologie dar si despre aplicatia pe care urmaza sa o lanseze in App Store. vPonta se numeste aplicatia, ea probabil a fost trimis la Apple pentru aprobare in App Store si in ea veti gasi cateva lucruri interesante legate de Victor Ponta.

  Trecand de la vPonta la Orange Explorer va anunt ca in curand Orange va lansa un proiect in metroul din Bucuresti, proiect care va va pune la incercare talentul artistic si desigur ca va va premia. Mai exact Orange urmeaza sa lanseze o aplicatie pentru smartphone-uri, iar cu ajutorul ei si a realitatii augmentate, voi va trebui sa faceti graffiti concurand pentru un premiu oferit de companie. Cel mai bun graffiti va fi afisat in unele statii ale metroului din Bucuresti, iar despre vreun alt premiu nu am detalii.

  La final las Smart TV-ul companiei Samsung care este prezent la RoNewMedia, insa nu este chiar atat de extraordinar. Televizorul functionaeza pe baza de gesturi, comenzi vocale, etc, insa ceea ce vedeti in clipul video de aici a fost doar putin imbunatatit in versiunea finala. Software-ul functioneaza ceva mai bine, insa experienta nu este extraordinar de buna, dar probabil in viitor lucrurile se vor schimba.

 • Crb

  Vponta… serios? Sper sa nu accepte chiar toate prostiile in appstore!

 • Heh, sunt atatea prostii in App Store, aplicatia asta pare a fi departe de ce gasesti acolo.

 • Fădor Călin

  vPonta… Cică vrea el sa fie șmecher și in App Store… Da-l naibi de încuiat! Mie mi se pare ca tremură si “chestia maro” in el când a văzut ce greu e sa conduci o tara!

 • No comment referitor la Ponta ca o dam in politica si-i stricam site-ul lui Zaone, dar referitor la TV vreau sa intreb: s-a jucat cineva cu modelul asta nou? Cica ar avea o telecomanda cu display tv, si daca pleci cu ea in alta camera poti sa muti imaginea in acel ecran!?

 • N-am putut sa fac prea multe ca era un sictirit acolo. O sa mai merg maine.

 • Djrelly

  Ce-o vrea Ponta,chiar crede ca lumea este interesata de el? Mi-e sila de politicieni,sunt cei mai falsi “oameni”.

 • traian

  aici nu e vb de politica , un om lanseaza o aplicatie , lansati si voi ! este un personaj it deci thumbs up! 🙂

 • Giotto

  Vponta????? A mizat pe faptul că cu această aplicație ne va impresiona? Fleacuri.

 • Pingback: App Store - noul "camp de batalie" al politicienilor | iDevice.ro()