Order & Chaos Online disponibil pentru doar 0.79€ in App Store

  Order & Chaos: Online este primul MMORPG lansat de catre compania Gameloft pentru platforma iOS si dupa unii este fratele mai mic al jocului World of Warcraft, desi oficial o colaborare intre Blizzard si compania franceza nu a fost anuntata. Pentur ca titlul este atat de popular si pentru a atrage chiar mai multi utilizatori pe propriile servere, cei de la Gameloft au luat decizia de a oferi titlul la pretul promotional de doar 0.79€ pentru o perioada limitata de timp. Dupa achizitionarea jocului beneficiati de un abonament gratuit de 3 luni pe serverele Gameloft, urmand ca apoi sa platiti cate 0.79€ in fiecare luna pentru a continua sa jucati.

Finally a true real-time, full-3D MMORPG comes to the App Store: Explore a vast heroic fantasy world and join thousands of players in this massively multiplayer online experience that pushes the boundaries of epic!

  Order & Chaos Online este disponibila intr-o versiune universala in App Store, deci de indata ce il achizitionati il veti putea instala pe orice iDevice-uri.

Pretul initial:
Nume:
Order & Chaos© Online

0.79

s





Developer: Gameloft S.A.
Universala
Categoria: Games


Descriere: Special Promotion! Order & Chaos Online at only 0.69 for a limited time.

Finally a true real-time, full-3D MMORPG comes to the App Store: Explore a vast heroic fantasy world and join thousands of players in this massively multiplayer online experience t…


Dimensiunea aplicatiei este: 774.8 Mb


2 COMENTARII