Volume Boost Up Maximize Control of Your Sound aduce un mod mai precis de a controla nivelul volumului difuzorului iDevice-ulului tau

  iOS-ul iDevice-urilor noastre ne permite sa controlam volumul difozorului inclus in terminale fie folosind butoanele de volum fie folosind slider-ul inclus in aplicatia Settings a iOS. Acel slider ne da posibilitatea de a seta orice valoare dorim pentru nivelul volumului difuzorului, insa din pacate ajustarile se fac doar prin tragerea sliderului si nu prin altceva. Desi Apple nu ne permite sa facem un reglaj “fin” al nivelului volumului difozorului, aplicatia Volume Boost Up Maximize Control of Your Sound aduce aceasta optiune pentru noi.

  Volume Boost Up Maximize Control of Your Sound este disponibila din luna martie in App Store, iar cu ajutorul ei putem regla volumul difozurlui din iDevice-urile noastre folosind doua butoane dedicate, dar si optiunea de a modifica felul in care creste sau scade totul. Mai exact, aplicatia are o optiune inclusa care ne permite sa setam valori de crestere de 0.1%, 0.5%, 1.0%, 5.0%, 10.0% a nivelului volumului pentru fiecare apasare a unuia dintre cele doua butoane incluse. Volume Boost Up Maximize Control of Your Sound nu este singura aplicatie de acest gen din App Store, insa cu ajutorul ei puteti regla mult mai precis invelul volumului difuzorului iDevice-ului nostru.

  Aplicatia este disponibila pentru 0.79€ in App Store, insa functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Volume Boost Up  Maximize Control of Your Sound

0.79

s





Developer: Component Studios…
Categoria: Utilities


Descriere: Boost control of your volume! Volume Boost Up allows you to increase the control of your volume to a much finer level than is offered by the built-in system control.

Download it now and increase your vol…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.0 Mb


10 COMENTARII

  1. @zaone daca dai de doua ori pe home button si glisezi aplicatile spre dreapta iti apare functiile acelea pentru muzica (play/pause ,previous track ,next track) si daca mai glisezi odata iti apare sliderul volumului pe care il poti controla cum vrei ceva de genu ca la aplicatia aceasta !!

  2. Vorbim de 2 lucruri diferite. Aplicatia asta are doua butoane care iti permit sa modifici nivelul cu cate 0.5% din total, e un reglaj extrem de fin. Cu degetul nu poti face asa ceva.

  3. @Andrei crede`ma ca multi posesori de idevice`uri nu stiu ca aplicatiile trebuiesc inchise dupa ce iesi din ele dar amite de partea cu volumul … am preteni care degeaba au iphone ca in afara de check`in , poze si sa vorbeasca nu prea stiu multe lucruri :))

  4. @Andrei , adauga sursa iClarified si ai volume boost, dar functioneaza doar pentru casti, difuzorul dispozitivului ramane neschimbat.