Castigatorii: Concurs – Castiga unul dintre ce 4 coduri gratuite pentru Scalado PhotoBeamer

[youtube]http://youtu.be/Y_dJOvJQv8o[/youtube]

 Scalado este o companie prea putin cunoscuta in Romania, insa cu ajutorul unei aplicatii lansate astazi de ea veti avea ocazia de a previzualiza simplu si usor pozele din iPhone-urile voastre in orice browser. Aplicatia functioneaza cu ajutorul website-ului Photobeamer.com si dupa ce o deschideti trebuie sa accesati acel website din browserul unui calculator, sa scanati un cod QR care apre pe ecran si veti vedea imediat ca pozele din terminalul vostru sunt afisate in acel browser.

Scalado PhotoBeamer is a new innovative and easy way to show your photos on any screen. Just point your iPhone at any screen displaying www.photobeamer.com and you’ll be able to enjoy your photos anywhere with family and friends. It’s a modern era slide projector available anytime, anywhere!

Features

  • Works on any display sporting a modern web browser – including desktop screens, projector screens, laptops etc.
  • Show your iPhone (iOS5 devices) photos on any screen, anywhere
  • Zero configuration with no registration necessary
  • Works over all connections, including 3G and Wi-Fi
  • Choose among themes supporting your mode of presentation
  • Progressive beaming and patented Scalado imaging technology, to ensure the fastest possible experience even over slow connections
  • No network setup, manual pairing, bumping or similar – connections work out of the box

  Daca va uitati la clipul video de mai sus intelegeti cum functioneaza aplicatia si observati ca vorbim despre un fel de video mirroring care se rezuma doar la poze si la nimic altceva. Ideea este interesanta pentru ca permite utilizatorilor sa isi afiseze rapid pozele in orice fel de browser fara sa faca vreo configurare speciala pe terminal sau calculator. Scalado Photobeamer functioneaza nativ pe iPhone/iPod Touch.

  Pentru a participa la concurs trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. concursul se va incheia maine, 03.06.2012, la ora 12:00.

UPDATE – Castigatorii sunt: abcqwerty nd500Bobby Valy , Nepot- ;

Codurile vor fi trimise in cursul zilei de maine.

212 COMENTARII