Prima Pagina aplicatii Apple ar putea implementa un sistem de navigatie turn-by-turn in aplicatia Maps...

Apple ar putea implementa un sistem de navigatie turn-by-turn in aplicatia Maps din iOS 6

  In continuare articolului de dimineata legat de aplicatia Maps care ar urma sa fie lansata de catre Apple impreuna cu iOS 6, va anunt ca ea ar putea aduce un sistem de navigatie turn-by-turn. Google ofera un asemenea sistem in Android-ul sau, insa iOS-ul nu are ceva asemanator si Apple a fost criticata de-a lungul anilor pentru lipsa sa. Ei bine conform celor de la Wall Street Journal, Apple ar urma sa implementeze acest sistem din toamna si el ar putea functiona intr-un mod similar cu cel al aplicatiilor de navigatie disponibile in App Store, ori a celui in care functioneaza aplicatia Maps din Android.

  Daca Apple se va hotara sa ofere o asemenea aplicatie/functionalitate, se pune in discutie gratuitatea sa, avand in vedere ca sute de milioane de dolari au fost cheltuiti pentru achizitionarea companiilor de cartografiere si a procesului de dezvoltare a aplicatiei. Google si Nokia ofera gratuit asemenea aplicatii si eu cred ca Apple va face acelasi lucru, altfel risca sa aiba cateva sute de milioane de posesori de iDevice-uri care nu vor fi chiar atat de dispusi sa plateasca alti bani pentru asa ceva.

 • Andrei

  Daca o sa fie gratuite o sa se oftice lumea care au platit zeci de dolari pe aplicatiile din appstore si tot nu o sa fie toata lumea fericita 😀 , personal eu astept o functie ca asta de 2 ani 😀

 • @Andrei Aplicatiile den app store nu necesita internet,in schimb, aceasta facilitate cred ca nu va functiona fara internet.

 • ValiSto

  Nu se vor oftica, pentru că nu se vor oferi și hărți offline, precum oferă programele de navigație din App Store.

 • V.Antoniu

  Imi poate oferi careva informatii legate de aplicatii in Appstore pentru harti offline? m-ar interesa cand merg cu masina.

 • Sanea

  ce înseamnă turn-by-turn ???

 • Vasile Cazacu

  @V.Antoniu
  GPS Nav 2 folosesti si harti offline. Eu folosesc doar Romania si mi se pare ok.

 • V.Antoniu

  Multumesc, Vasile Cazacu.

 • V.Antoniu

  Eu locuiesc in Germania, dar ma gandesc ca acel program e valabil si pt alte tari daca pentru Romania gasesti.