Mega Image isi lanseaza o aplicatie in App Store, iti spune preturile produselor inainte de a ajunge la magazin

  Mega Image este un celebru lant de supermarket-uri care in Bucuresti are, probabil, cele mai multe magazine deschise. Partea interesanta este ca Mega Image are acum si o aplicatie in App Store, iar cu ajutorul ei puteti afla destul de multe despre ceea ce gasiti in magazine. Aceasta este, cred, prima aplicatie a unui supermarket romanesc si cred ca branduri precum Carrefour, Kaufland sau Lidl ar trebui sa adopte o atitudine asemanatoare si sa isi lanseze aplicatii in App Store-ul companiei Apple.

Mega Image este supermarketul cel mai aproape de casa ta, unde preturile sunt mici tot timpul si produsele mereu proaspete.  Downloadeaza aplicatia noastra ca sa poti avea mereu la indemana cel mai bun ajutor la cumparaturi! Gasesti aici toate recomandarile de produse de care ai nevoie, dar si cele mai recente oferte si promotii. Indiferent de zona in care esti, afla de aici unde poti gasi cel mai apropiat magazin Mega Image si ce distanta mai ai de parcurs pana la el.

Iar daca ramai in pana de idei culinare, iti dam retete din care sa te inspiri, dar si sfaturi pentru o dieta cat mai sanatoasa.

  Aplicatia Mega Image este disponibila gratuit in App Store, insa functioneaza nativ doar pe iPhone si iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Mega Image

Gratuit

s





Developer: Interactions Mark…
Categoria: Lifestyle


Descriere: Mega Image este supermarketul cel mai aproape de casa ta, unde preturile sunt mici tot timpul si produsele mereu proaspete.

Downloadeaza aplicatia noastra ca sa poti avea mereu la indemana cel mai bun aj…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.4 Mb