AudioGlove amplifica sunetele reproduse de iPhone-ul tau(Video)

4

[youtube]http://youtu.be/Z-Hg-TCm43I[/youtube]

  iPhone-urile nu sunt recunoscute ca avand un difuzor extrem de puternic si multi utilizatori s-au plans de faptul ca el este net inferior celui din alte smartphone-uri. Apple nu a fost interesata sa ii schimbe difuzorul, insa o noua carcasa pentru terminale iPhone v-ar putea ajuta sa amplificati suntele reproduse de iPhone-ul vostru. AudioGlove este numele acestei carcase, iar scopul sau este de a va proteja iPhone-ul si de a amplifica sunetele reproduse de difuzorul dispozitivului, iar in clipul video de mai sus aveti explicata functionalitatea sa.

It’s simple. The AudioGlove is a polycarbonate protective case that also features an acoustically engineered retractable waveguide chamber that “naturally” amplifies the sound coming to and from the iPhone. This patented Natural Sound Amplification™ technology requires no batteries, headphones, cords or docks. Independently tested and verified by acoustic engineers at Dolby Laboratories – increases volume by over 10 decibels (~20%) and enhances tonality (warmer, richer sound) – improves the performance of the microphone and helps block background noise and wind

  Carcasa este facut din polycarbon si are o “camera retractabila” care ghideaza sunetele pentru a le amplifica, totul fiind facut natural, fara ajutorul unor componente electronice. Carcasa promite sa amplifice sunetele cu pana la 10 decibeli si sa imbunatateasca performantele microfonului izolandu-l de zgomotele externe. Carcasa nu necesita baterii si se pare ca a fost verificata la laboratoarele Dolby de catre inginerii specializati pe acustica, deci teoretic ar trebui sa isi faca treaba asa cum trebuie.

  AudioGlove este disponibila pentru iPhone 3G/3GS si iPhone 4/4S la preturi incepand cu 25$.

Thanks to S.