Cel mai interesant concept al iPhone 5 facut in baza imaginilor componentelor publicate pe internet(Video)

[youtube]http://youtu.be/g0yYw3y_fYE[/youtube]

  Ieri am publicat o prezentare detaliata a presupusei carcase ce ar trebui sa fie implementata in iPhone 5, iar astazi am pentru voi un concept al viitorului terminal, concept facut in baza componentelor care au aparut pana acum pe internet. Nu are rost sa va explic tot ceea ce vedeti, stiti deja modificarile pe care terminalul ar urma sa le aiba si singura parte care mie nu imi place este carcasa pe care o consider a fi doar un prototip si nu un produs finit avand in vedere ca nu arata a ceva ce ar putea fi produs de Apple.

There’s been quite a bit of hype recently in the Apple universe over the imminent announcement of a new iPhone, or rather the new iPhone (aka iPhone 5).  Many of the biggest media outlets have already published photos and videos of “leaked” parts that are supposedly from the iPhone 5 as it makes its way into the manufacturing phase at Apple’s suppliers.  I thought it would be fun to piece together these fragments to see what the iPhone 5 might look like when Apple makes the big announcement.

Ce parere aveti, ati cumpara un iPhone 5 care arata asa? Daca sunteti interesati sa vedeti totul in detaliu, aici gasiti cateva zeci de imagini ale conceptului.

21 COMENTARII

  1. Daca tu consideri ca nu trebuie analizata carcasa, pt ca nu a fi cea finala..ce ramane de analizat, ecranul putin mai lung?! Conceptul asta e un fel de i4/4s..deci garantat nu va exista vre-o data..nu inteleg ce ne tot intoxici cu acest concept de 2lei.

  2. Oricum o sa arate macar sa fie primul iphone care nu are probleme cu semnalul . Eventual sa ii puna o antena retractabila da sa rezolve problema
    Am avut toate modelele de iphone si toate ( repet toate) aveau call drop si failed la greu
    Cel putin 4S m-a disperat , am schimbat vreo 3 dupa care l-am vandut 🙁
    Eventual o baterie mai mare si gata m-au convins sa le incerc produsul

  3. Si inca o chestie . Spatele nu o sa fie in veci de metal . Au avut un mega fail cu prima varianta care era din aluminiu, nu vor mai incerca a doua oara .Spatele va fi tot din sticla – my 2 cents

  4. @Mascka: Pentru ca doar tu te simti intoxicat. Carcasa aia reprezinta doar o parte din iPhone, nu e totul. Daca pentru tine e totul asta e altceva, dar nu mai vorbi in numele restului ca nu esti reprezentantul lor.

  5. @gurke
    Esti full o shh..t … Eu am avut toate iphone-urile si nu am avut problem de call drop. Vad ca esti fff informat tu..esti cumva partener apple si noi nu stim?

    Wtf modelul pt i5 circula pe net de mai bine de 2 sapt, soo cu siguranta ce vedem reprezinta 80% din produsul final. Si care este problema cu carcasa?? Mi se pare super tare ca nu mai este din sticla..sa fie si el mai rezistent.

  6. Sunt de acord cu Mascka aceleasi stiri le dadeai si anu trecut cu diferite forme modele etc de presupuse iphone 5 si sa dovedit a fi un iphone 4 cu imbunatatiri… Mai bine ne zici de procesoare baterii display e mai interesant decat stiri legate de design nu de alta dar am fost dezamagit destul anu trecut si nu vreau alte dezamagiri de la apple

  7. toate zvonurile astea sunt aruncate sa starneasca interesul.voi chiar credeti ca acea carcasa facuta de un chinez pe vapor si prezentata de unul intr-o garsoniera de 14mp va face parte din uimitorul iphone 5? are aceleasi forme si butoane ca actualul model, doar ca e mai lunga, mai urata si din alt material.
    De cand Apple a lansat primul iphone nu prea stiu sa fi fost scurgeri de informatii ( reale ) si nu vor fi nici in continuare.cand il vor lansa aunci vom sti cum arata.
    Zaone cu stiri despre apple trebuie sa alimenteze blogul, ce vreti sa scrie? cine va iesi primar in Voluntari? pe bune nu va place sariti peste fratilor.

  8. zaone, Mascka are dreptate in felul lui, deja ne-am cam saturat de conceptul asta prezentat peste tot, care are 2 mari flaws:
    – acelasi design ca 4/4S, doar ca mai lung, dar in esenta arata absolut la fel, chestie care e putin probabil sa o mai faca Apple
    – Rezolutie complet aiurea, strica toate proportile si va complica absolut inutil viata programatorilor. Alta chestie putin probabil sa o faca Apple.

    Nu stiu de ce se agita toti pe net cu forma asta, mai sunt luni bune, niciodata zvonurile asa de indepartate de ziua lansarii nu s-au dovedit adevarate, ci complet pe langa.

  9. Eu unul am ajuns la concluzia ca sunt muuuulti oameni care nu au ce face, dat fiind ca imediat cum apare ceva despre “cum presupunem ca estimam ca va aratat iphone5” apar imediat “concepte”!! Banuiesc ca e mult timp liber, daca stai sa aduni ce apare pe net si sa presupui ca va arata asa. si la final sa descoperim ca nu are nici o legatura cu realitatea.

  10. Este foarte probabil ca Apple sa arunce pe piata conceptele astea pentru a vedea reactii.Ei stiu ca totul va fi disecat in detaliu si mai tin in priza audienta foarte interesata. Este o strategie bine gandita care se pun la adapost de eventuale scurgeri de informatii de la echipele de tehnicieni implicati in proiect. Sunt mai multe echipe care lucreaza pe carcase diferite din materiale diferite si automat cu comportament diferit la capitolul temperaturi, semnal si rezistenta la uzura.

  11. CALM down guys! La cine nu ii place articolele ” Concept ” sa nu intra si sa comenteze cat de mult nu le place articolul… SKIP IT! Nici mie nu imi plac toate articolele… care nu imi place nu il citesc si punct, dar nu intru ca ” ia ma Zaone nu NE intereseaza prostiile astea ” si problema ca inca scrieti multiplu parca pe nimeni nu ar interesa! si defapt pe toate blogurile de tehnologie vei gasi articole asemanatoare sa stii, deci nu poti sa zici ca in alte parti nu este asa ceva..

  12. dupa parerea mea spatele arata foarte bine, imi pare rau ca nu e edge to edge. steve jobs intotdeauna a spus “we need more space”, microsim si acuma dock’u. sincer e un sambure de adevar si cu partea de jos a telefonului, jacku si mufa de incarcare. apple think different. o zi faina sa avetzi

  13. Cum nu ma convins iPad 3 sa las 2 așa nu o sa mă mai convingă iPhone 5 sami las 4S sincer vreau ceva nou si la design mam cam plictisit de el