vPonta – aplicatia primului-ministru al Romaniei, Victor Ponta, ajunge in App Store

  V-am spus acum cateva saptamani ca primul-ministru al Romaniei va lansa in App Store o aplicatie denumita vPonta si iata ca ea este disponibila de cateva zile. Aplicatia este conceputa pentru a functiona pe iPhone/iPod Touch si poate fi descarcata gratuit.

Prima aplicatie dedicata prezentarii activitatii desfasurate de un Prim ministru al Romaniei. Ai ocazia sa devii chiar tu consultant al premierului Romaniei, raspunzand la intrebarile zilnice aflate pe agenda lui Victor Ponta. Cu cat raspunzi la mai multe intrebari, cu atat contribui mai mult la procesul de luare a deciziilor. Iar asta nu este tot! Prin intermediul aplicatiei, Victor Ponta iti recomanda zilnic articole, carti, filme sau spectacole de teatru pe care le apreciaza si vrea sa le impartaseasca si cu tine.

Bineinteles, aplicatia te tine la curent si cu solutiile USL pentru Romania, precum si cu activitatea lui Victor Ponta in calitate de presedinte al PSD si co-presedinte al USL.

Pretul initial:
Numele:
vPonta

Gratuit

s





Developer: Victor Ponta
Categoria: News


Descriere: Prima aplicatie dedicata prezentarii activitatii desfasurate de un Prim ministru al
Romaniei.

Ai ocazia sa devii chiar tu consultant al premierului Romaniei, raspunzand la
intrebarile zilnice aflate pe ag…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.4 Mb


9 COMENTARII

  1. Mie mi se pare o idee buna. Tipul asta de sondaj reflecta inca odata dorintele romanilor ( chiar si putini, cei ce au instalata aplicatia pe telefon) ca de exemplu in problema ACTA.

  2. Cât de jenanti sunt politicienii astia! Si aici si-au băgat nasul sa ne intoxicare cu propaganda lor nesimtita! RUSINE!

  3. Autentificare facebook …. Ihm…… Nu am kef pe viitor de spam zic pass…nu mi se pare corect ca cineva sa stie ce persoane intra pe app lui.