Prima Pagina iOS Epic Games prezinta Unreal Engine 4(Video)

Epic Games prezinta Unreal Engine 4(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OZmRt8gCsC0[/youtube]

   La E3 2012 cei de la Epic Games au prezentat motorul grafic Unreal Engine 4, un motor grafic avansat care va fi in principal utilizat pentru viitoarele jocuri ce urmeaza sa fie lansate pe console/PC-uri. Chiar si asa, exista sanse mari ca Unreal Engine 4 sa ajunga pe platforma iOS in jocurile Infinity Blade sau in alte titluri ce urmeaza sa fie dezvoltate. Cei de la Epic Games au adus Unreal Engine 3 pe platforma iOS in urma cu aproape 2 ani de zile, motorul grafic a avut un succes enorm, iar “fratele” sau mai mare ar putea urma acelasi drum in cativa ani.

  Desigur ca deocamdata motorul grafic poate fi rulat fara probleme doar de cele mai puternice placi grafice disponibile pe piata, insa sunt sigur ca Epic Games va dori sa profite si de pe urma terminalelor mobile cu noua sa creatie. E greu de spus cat va trebui sa asteptam pana cand o versiune pentru terminale mobile a Unreal Engine 4 va fi disponibila, insa eu sper ca Epic Games sa grabeasca procesul de dezvoltare a sa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MOvfn1p92_8[/youtube]

 • Andrei

  Din cate am inteles cei de la epic games asteapta lansarea noilor modele de console pentru a putea rula acest motor grafic, deci pana anul viitor este foarte posibil sa nu vedem niciun joc ruland acest motor.

 • Omer Tayfun

  o sa vedem pt pc sigur .

 • Andrei

  Nu stiu ce sa zic, PCul de mult nu a mai avut exclusivitate la jocurile noi aparute si parerea mea este ca noul motor grafic o sa se lanseze odata cu aparitia noului Xbox cu un joc exclusiv pe xbox ca sa acapareze piata consolelor next gen

 • Hybrid

  Perfect deacord cum Andrei , generatia aceeasta de console e deja depasita dar sincer m-as bucura sa apara pentru PS Vita