Prima Pagina Apple MacBook Pro Retina Display vs MacBook Air – comparatie foto

MacBook Pro Retina Display vs MacBook Air – comparatie foto

  Aseara compania Apple a lansat un nou model al MacBook pro care are Retina Display,dar este aproape la fel de subtire precum linia de MacBook Air-uri. Dispozitivul este aproape la fel de greu precum Air-ul, iar specificatiile lor sunt : Height: 0.71 inch (1.8 cm), Width: 14.13 inches (35.89 cm), Depth: 9.73 inches (24.71 cm), Weight: 4.46 pounds (2.02 kg)2in cazul noului MacBook Pro Retina Display, si  Height: 0.11-0.68 inch (0.3-1.7 cm), Width: 12.8 inches (32.5 cm), Depth: 8.94 inches (22.7 cm), Weight: 2.96 pounds (1.35 kg)2 in cazul MacBook Air-ului.

[youtube]http://youtu.be/OI40_MpixMU[/youtube]

  Observati ca diferentele dintre cele doua produse sunt minore, Apple reusit sa reduca substantial marimea MacBook Pro-ului pentru a il face la fel de portabil precum MacBook Air-ul, insa pretul de pornire de 2200$ cred ca ii va face pe multi sa amane deocamdata o achizitie. Si pentru ca modificarile sa fie complete, Apple a implementat in noile MacBook Pro noi conectoare MagSafe pe care le aveti prezentat mei jos. Acestea fiind spuse, mai jos aveti o comparatie intre MacBook Air si MacBook Pro Retina Display.

 

 • Remus

  Noul MacBook Pro cu RetinaDisplay NUare si intrare pt CD-uri, DVD-uri ? Pt ca nu am vazut in fotografii

 • nu, nu are.

 • Jbfree

  Epoca vitezei unde wifi a ajuns la standardul ac adica 450mbps per linie tu vrei cdrom sau te plingi ca nu ai port ethernet, pretul nu este exagerat, vedeti laptopuri de la alti producatori si faceti o comparatie. Companiilenavale si mai toate ce proiecteaza or sa achizitioneze, autocad cu retina huh.

 • Totusi daca ai nevoie sa scri un cd ce faci ?

 • Bogdan

  Atasezi pe email/cloud share sau transport prin stick usb. :/
  CDs are so in the 90’s

 • Adrian

  “Companiilenavale si mai toate ce proiecteaza or sa achizitioneze, autocad cu retina huh”

  realy? pe un notebook? m-as mira

 • Hybrid

  Daca n-as avea nevoie de Blue Ray la PS3 numai aveam nevoie absolut deloc de CD 🙂 btw credeti ca se va descurca cu temperaturile cu al sau display ?

 • Omer Tayfun

  exista dvd/blueray writere externe

 • catamorariu

  Am renuntat la laptop pentru ipad 3 si nu imi pare rau, chiar a fost o miscare buna, dar cand am vazut acum prezentarea…nu pot sa mai spun ca laptop-urile apartin trecutului…au scos astia iar o masina…incredibil! Cu toate astea nu as renunta la ipad 3 pentru laptop.

 • Florin

  Foarte bine au facut ca au scos unitatea pentru DVD/CD. Mie nu-mi mai e utila si e mult mai compact fara ea.

 • djcata

  e mai tare la design decat Air

 • Ionut

  Foarte reusit modelul, aproape la fel de subtire precum un AIR insa nu la fel de frumos.
  Totusi, vor scoate si air 2012 si va fi cu mult peste la portabilitate. Eu detin un air 13′ de anul trecut si nu l’as schimba pe un pro 2012 ( eu caut portabilitate in primul rand) air-ul nici nu’l simti in mana sincer… Astept cu nerabdare noul air (cu retina display ) .