Leave My Apps Alone impiedica stergerea si schimbarea pozitiei iconitelor aplicatiilor voastre

  Daca aveti un iDevice pe care il impartiti cu mai multi membri ai familiei sau cu mai multi prieteni, atunci probabil ei au sters unele aplicatii sau le-au schimbat pozitia in Springboard. Desigur ca voi nu ati fost de acord cu acele modificari, insa din pacate nu ii puteati forta sa nu schimbe locatia iconitelor, desi ii puteati opri din a va sterge aplicatiile. Ei bine incepand de astazi aveti un tweak care va permite sa interziceti atat stergerea aplicatiilor, cat si mutarea pozitiei iconitelor, tweak-ul numindu-se Leave My Apps Alone.

Sick of people moving or deleting your apps? Do you like things just the way you set them? This tweak will disable the ability to move and delete apps. Simple and easy.

  Numele este cat se poate de sugestiv, functionalitatea este extrem de utila, iar de indata ce il instalati aplicatiile voastre vor fi fixate in Springboard, accesul la functiile de stergere/mutare fiind interzis pana la dezinstalarea tweak-ului. In Cydia gasiti tweak-ul in repo-ul BigBoss, el fiind compatibil cu iOS 5.x.