Prima Pagina Google Google grabeste lansarea unui competitor pentru Siri

Google grabeste lansarea unui competitor pentru Siri

  Pentru unii Siri este o tehnologie inutila, insa in realitate Siri i-a prins pe picior gresit pe cei de la Google care din octombrie dezvolta un sistem asemanator care ar trebui sa concureze cu asistentul celor de la Apple. Acum cateva luni v-am spus ca proiectul celor de la Google poarta denumirea Majel si ca el urmeaza sa fie pregatit pentru o lansare in toamna, impreuna cu Android OS 5.0. Acum cei de la Wall Street Journal afirma ca Google a “pus piciorul pe acceleratie” si grabeste lansarea noului sau sistem, dar deocamdata nu se stie cand ar urma sa il includa in Android OS.

Google, meanwhile, has accelerated plans to launch its own Siri competitor that would work on Android-powered devices, people familiar with the matter have said. Both companies also are trying to make their software more ubiquitous by pushing versions for tablets and TV software, believing consumers are going to want their phones to connect to a range of other wireless devices and services. Analysts said that other tech companies without similar reach will struggle to stay relevant to consumers.

  Samsung a incercat sa “atace” Siri cu sistemul S Voice, insa tentativa lor a fost “incununata” de esec, dar Google lucreaza la un cu totul alt nivel. Daca Google dezvolta intr-adevar un asemenea sistem de cateva luni de zile, atunci eu ma astept ca el sa fie cu adevarat interesant si sa ofere functii cel putin similare cu cele din Siri. Mai multe vom afla desigur in toamna acestui an sau pana in toamna, depinde cand va reusi Google sa isi termine proiectul.

 • KFF

  Atacul clonelor , partea a 7-a ….

 • Omer Tayfun

  kff esti angajat Apple si nu stiu eu ? Mereu lasi niste comentarii negative la adresa competiei .

 • CalinC

  pai na,ce mai conteaza o chestie in plus in alte terminale…toate o sa fie la fel ca si functii…

 • PegasosII

  Trebuie mult lucrat cu recunoasterea vocala care la iPhone 4S e impecabila
  Am testat pe Galaxy S 3 faimosul S-voice si degeaba dădea niste răspunsuri aleatorii

  Diferența mare este ca la Apple procesul de recunoastere vocala este implementat hardware cu filtre pentru vocea umană ca sa nu prindă zgomot de fond si sa genereze erori

  La Android e doar un program nimic altceva …sa speram ca vor reusi ceva

 • Vali

  Daca vor introduce si limba Româna ar fi superb.

 • Ionut D.Arad

  Daca l-ar integra si in Chrome ar fi interesant !

 • KFF

  Am testat si eu S-Voice , doar ca are o rata de reusita : 30-40% , in rest balarii . Poate peste cativa ani , daca , concurenta ingheata orice progres .

 • Toma

  Daca ati fi stiut cu adevarat istoria telefoanele, v-ati fi dat seama ca Apple a copiat Androidul, acesta avand recunoasterea vocii de mult mai mult timp fata de Apple.
  http://www.youtube.com/watch?v=gGbYVvU0Z5s – Asta s-a intamplat de ex. in 2010.
  Asadar, KFF shh. 🙂

 • Marius

  Altii inventeaza > Apple perfectioneaza > si aici se rupe legatura logica, in sensul ca nu mai poate nimeni sa dezvolte, pentru ca devine furt intelectual. Apple nu arunca pe piata tehnologii, pana nu le testeaza la perfectiune, un lucru de laudat, dar asta nu le da drepturi exclusive asupra tehnologiei de la care s-a plecat. In ultima instanta, consumatorul decide.

 • KFF

  8.Toma : Siri a fost creat inainte de 2010 , compania care l-a facut vanzandu-l lui Apple in 2010 (aprilie) .