Prima Pagina aplicatii Fast Tools Pro promite sa iti instaleze widget-uri in HomeScreen, dar nu...

Fast Tools Pro promite sa iti instaleze widget-uri in HomeScreen, dar nu o face

  In lipsa unor masuri “decisive” din partea companiei Apple, dezvoltatorii tepari de aplicatii pentru platforma iOS au curajul de a publica in App Store orice fel de aplicatie, numai pentru a fura banii utilizatorilor. Saptamana trecuta v-am prezentat Cydia si Microsoft Word 2012, iar astazi vin cu una noua care se numeste Fast Tools Pro si care promite sa va instaleze widget-uri in HomeScreen, insa in realitate nu face absolut nimic asemanator. Nicio aplicatie din App Store nu poate modifica HomeScreen-ul iOS-ului pentru ca Apple NU ofera API-uri care sa permita acest lucru, deci Fast Tools Pro si alte aplicatii asemanatoare sunt simple tepe facute in ideea de a va fura banii.

  Va recomand sa nu cumparati Fast Tools Pro sau alte aplicatii care promit “marea cu sarea” pentru ca veti cheltui niste bani pe care cu greu ii veti recupera.

 • sony4uandrei

  In primul rand se scrie “v-ar placea”…in al doilea rand daca esti utilizator android ce cauti pe aici? probabil ti-ar placea sa ai si tu un iphone :). Am folosit android…e un fel ce windows vista piratat.plin de buguri si de incompatibilitati.Un ios cu jailbreak e mult mai customizabil decat un amarat de android rootat.

 • Adi

  @sony4uandrei: probabil ai 16 ani daca poti sa faci astfel de comentarii :))) Android e un fel de vista piratat :)) probabil nu ai pus mana pe un telefon cu Android 4 de poti spune asta. Folosesc IOS de cand s-a lansat primul iphone, am avut toate modelele, dar sunt capabil sa admit cu ultima versiune de Android este extraordinara. Citesc idevice.ro zilnic, dar cred ca voi renunta in curand datorita oamenilor ca tine.
  Pentru “Ti-ar placea sa ai un iphone” te consider un cocalar si nimic mai mult.

 • sony ,te las eu sa te joci cu iphonu meu juma de ora:))

 • Revin ,de ce va trebuie widget-uri daca iOS este prea bun ?
  De ce aveti nevoie de chestii de la android ?

 • Deleteplz

  @Razvan am auzit ca si pt Android sunt tweak-uri ca sa arate ca iOS, deci… de ce avem nevoie de chestii de la android?” o intrebare asemanatoare “de ce are androidu nevoie de chestii de la iOS?” ca ori fiecare vrea sa aiba/testeze interfata…ori pur si simplu n-au ce face :))
  anyway…mi-se par o mare tampenie widget-urile in homescreen…ce naiba…notification center-ul e la un “pull” distanta.