Vizio lanseaza un competitor pentru iMac

  Acum cateva saptamani cei de la Vizio au lansat un competitor pentru iMac in postura all-in-one-urilor pe care le vedeti in imaginea de mai sus. Practic Vizio a conceput doua calculatoare care la o prima privire seamana cu iMac-urile atat din punct de vedere al design-ului, cat si din punct de vedere al intregului concept de functionare. Chiar daca la o prima vedere nu exista chiar atat de multe diferente intre produse, cei de la Vizio intentioneaza sa acapareze o buna parte din cota de piata a iMac-urilor, insa e greu de spus cata lume vor convinge aceste all-in-one-uri.

  Cei de la Vizio au conceput doua calculatoare cu ecrane de 24/27 inch, insa pe partea hardware vorbim despre componente superioare celui disponibile in iMac-ul companiei Apple. Vizio a implementat procesoare din seria Ivy Bridge, cel mai recent model al unei placi grafice fabricate de Nvidia, care este disponibila si in MacBook Pro, RAM si spatiu de stocare suficient si cam aici se opreste totul. Pentru a fi siguri ca pot concura cu iMac-ul cei de la Vizio au conceput si niste preturi pe masura, cel mai scump calculator costand putin peste 1300$ la configuratia standard. Imprumutand design-ul poate Vizio ar putea genera ceva vanzari, insa Mac OS X-ul nu l-au putut imprumuta si se pare ca multa lume incepe sa fie atrasa de el.

14 COMENTARII

  1. @Marius , corect , inca nu putem cumpara . Vizio a lansat o gama de bijuterii , daca as putea spune asta , deoaree laptop-urile si all in one-urile arata mai bine decat mac-urile in sine .

  2. Da, arata foarte bine (cel putin la fel de bine ca un iMac, neschimbat de x ani). Partea mai interesanta este ca aceste all in one au de fapt configuratie de laptop (proc, video etc). Mai exact acceeasi configuratie cu laptopul cel mai scump de al ei. Ma asteptam la ceva mai hard core pt un desktop..:)