SlideWriter simplifica procesul de scriere folosind tastatura tabletei iPad, ajunge in App Store(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OhRgrP7Lyqk[/youtube]

  SlideWriter este un tweak ce a fost lansat acum cateva luni de zile in Cydia, iar functionalitatea sa este asemanatoare cu ce a tweak-ului SwipeSelection care a fost lansat in exact aceeasi perioada pentru iDevice-uri.. Practic acest tweak ne permite sa controlam, intr-o aplicatie, cursorul de scriere din iOS folosind swipe-uri aplicate direct pe tastatura tabletei iPad si clipul video de mai sus ne demonstreaza modul in care poate fi utilizat sistemul. Acesta este cel de-al doilea tweak facut in baza conceptului prezentat aici si cred ca unul era de ajuns, insa toti dezvoltatorii vor putina „glorie”.

SlideWriter for iOS lets you quickly move the cursor or select text by sliding your finger above the keyboard. It makes editing text faster and much easier than tapping and holding for every edit. It does not require a jailbreak, all functions of the built-in keyboard stay intact including splitting the keyboard.

  Desi SlideWriter a aparut in Cydia, iata ca dezvoltatorul sau a reusit sa il publice in App Store in cursul acestei nopti, asa ca oricine il poate descarca fara a face jailbreak. Dezvoltatorul si-a facut probabil curajul de a publica tweak-ul dupa ce aplicatia tyype HD a aparut in App Store si aduce exact aceeasi functionalitate. Ca si in cazul tyype HD, SlideWriter este o aplicatie si nu functioneaza in intregul iOS asa cum se intampla atunci cand instalati tweak-ul din Cydia.

Pretul initial:
Nume:
SlideWriter

1.59

s

Developer: Studio Tentpole, LLC
 iPad Only
Categoria: Productivity


Descriere: SlideWriter makes it easier to edit text by simply sliding your finger above the keyboard to quickly move the cursor….


Dimensiunea aplicatiei este: 0.9 Mb


Articolul precedentVizio lanseaza un competitor pentru iMac
Articolul următoriPhone 5 ar urma sa aiba un dock conector de 19 pini
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.